Víztisztító teszt – kinek van igaza?

A legtöbb emberben felmerült már a kérdés, hogy vajon melyik az igazán jó víz, kell e valóban ásványvizet inni, vagy inkább jobb tisztítani, vagy maradjunk a régi, jól bevált csapi vagy saját kúti víz mellett. Talán okosabb lesz az ember, ha megtekinti a víztisztító teszt eredményeit, gondolhatnánk naivan. De amikor az ember mélyebben merül a témába, akkor látja, hogy igen szövevényes a víztisztítás ügye.

 De utána olvasva azt látja az ember, hogy az eredmények vitathatók mindkét oldalon. A víztisztító gyártók kétségbe vonják a laboratóriumok eredményeit, a laborok, pedig közel sem magasztalják annyira a víztisztítókat, mint a gyártók. A vásárolni szándékozók, pedig a víztisztító teszt ismeretében sem lesznek sokkal okosabbak.

A laborok a legtöbb víztisztítónál a baktériumok megjelenését és elszaporodását kifogásolják. Amit azonban minden alkalommal hangsúlyoznak, hogy a szűrők cseréjén nem szabad spórolni. Ha már az ember víztisztítóba fektet, hogy egészségét óvja, akkor a szűrő cseréje legalább annyira fontos, mint maga a berendezés.

És ez nem látszik a víztisztító teszt átlapozása után sem. Olyan ez, mintha a szuperül felszerelt konyhában, soha sem tisztítanánk a mosogatóban lévő szűrőt. Mindenesetre a víztisztító tesztet azért érdemes megnézni, hogy ha már pénzt szánunk a vásárlásra, akkor olyan mellett döntsünk, amelyik tényleg megfelel a követelményeinknek és annak a vízminőségnek, amit tisztítani szeretnénk. Hiszen a víztisztító teszt ép abban tud segíteni, hogy a saját szükségleteink alapján tudjunk választani. 

Címkék: víztisztító teszt 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító teszt
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."