Menü

Víztisztító teszt

2016. 12. 23. 13:00:00

A tiszta víz alapvető feltétele az egészséges életnek és életmódnak. Azonban tiszta vizet elérni illetve előállítani nem olyan egyszerű, mint amennyire szükség lenne rá. A csapvíz sajnos nem nevezhető tisztának, ezért saját magunknak kell megtisztítani azt. A víztisztítók tesztje egyértelmű eredményeket mutat arról, hogy melyik berendezés, milyen hatásfokkal tudja megszűrni a vezetékes vizet. Ha előzetes elvárásokkal indulunk neki a víztisztító vásárlásnak, akkor a víztisztítók tesztje nagy segítségünkre lehet abban, hogy melyiket válasszuk. 

2015. 08. 20. 11:00:00
Víztisztító berendezést nem egyszerű választani, mivel a megnövekedett kínálat és a cifrábbnál-cifrább ígéretek könnyen összezavarhatnak. Sajnos a gyártók, forgalmazók szavára nem lehet adni, mert sok a szélhámos és így a ténylegesen becsületes vállalkozók is háttérbe szorulnak, mivel nem tudhatjuk ki a becsületes és ki nem. Szerencsére vízszűrés terén van egy biztos pont, amibe kapaszkodhatunk és ez a víztisztító teszt. 
2015. 01. 23. 12:46:00
Manapság sajnos a reklámok és a különféle marketingszövegek igencsak a gyártók illetve az eladók malmára hajtják a vizet. A cégek igyekszenek minél több berendezést eladni, de ez természetes is, hiszen ebből élnek. Az is valamelyest természetes, hogy mindenki a saját portékáinak előnyeit emeli ki.
2014. 10. 20. 08:12:31
A legtöbb emberben felmerült már a kérdés, hogy vajon melyik az igazán jó víz, kell e valóban ásványvizet inni, vagy inkább jobb tisztítani, vagy maradjunk a régi, jól bevált csapi vagy saját kúti víz mellett. Talán okosabb lesz az ember, ha megtekinti a víztisztító teszt eredményeit, gondolhatnánk naivan. De amikor az ember mélyebben merül a témába, akkor látja, hogy igen szövevényes a víztisztítás ügye.

Keresés