Blog

2018-02-23 05:00:00

A víztisztítás nagyon lényeges momentum, ám ennek ellenére viszonylag kevesen, keveset beszélnek róla. A legtöbben az általános szennyvíztisztításról hallottak, de behatóbban csak néhányan ismerik ezt a területet. Természetesen nem is lehet elvárás, hogy mindenki pontosan tudja hogyan zajlik például az ivóvíz előállítása. De az már annál inkább lényeges, hogy az emberekben tudatosodjon a tény: attól még, hogy valamit „ivó” jelzővel látnak el, az nem biztos, hogy magas minőséget jelent. 

2018-02-20 04:00:00

A tisztított víz a lehető leginkább egészség-tudatos alternatíva, amivel csak táplálhatja, ösztönözheti, serkentheti szervezetét. A folyadék bevitel fajsúlyos kérdés. Valószínűleg ön is hallott azokról a kutatásokról, melyek beigazolták azt a felvetést, hogy aki kevés vizet iszik, bizony hamarabb leépül agyilag. A demencia kialakulása például teljes egészében összefüggésbe hozható a dehidratáltsággal. Tehát téves úgy vélekednie a vízhiányról, mint egy a külsőben, száraz bőr képében megjelenő problémáról.

2018-02-16 06:00:00

Sokszor és sokat emlegetett kérdés, hogy miért élvez olyan nagy prioritást az ivóvíztisztítás? Az igazság az, hogy mindaddig míg az emberek elhiszik, hogy a vízvezetékből érkező alternatíva, mely ivóvíz névre hallgat tökéletesen alkalmas a fogyasztásra, addig nagymértékű változás nem várható. Az elmúlt években, azonban a tendencia mégis alakul, bár tény és való, hogy nagyon lassan, megfontoltan. Ám egyre többen találják magukat szembe olyan jelenségekkel, melyek szabad szemmel is jól láthatóak, felfoghatóak. 

2018-02-13 05:00:00

A házi víztisztító berendezés egyszerűen nem hiányozhat akkor az életéből, ha a tudatos, egészségre fókuszáló döntések, elhatározások híve. Az már nem számít újdonságnak, hogy a vezetékes víz nem nevezhető tökéletesnek. Sőt. Ha górcső alá veszi a benne úszkáló anyagok minőségét, akkor láthatja, hogy a szervezet szempontjából megannyi káros komponenst tartalmaz. Az ízrontó vagy éppen illatrontó molekulák csak a kisebbik rossz kategóriájába tartoznak. 

2018-02-11 10:00:00

A csapra szerelhető vízszűrő házhoz hozza önnek a tiszta, egészségére nem káros valóban ivásra optimalizált vizet, melyet más körülmények között nem teremthetne elő. Persze még napjainkban is sokan vélik úgy, hogy a vezetékes rendszerből származó variáció, csak azért, mert hivatalosan ivóvíz elnevezéssel kerül forgalomba nemcsak, hogy nem ártalmas, hanem kifejezetten pozitívan hat az emberi szervezet működésére. Ez, azonban téves információ, s a gyakorlat azt mutatja, hogy épp az ellenkezője igazolódik be. 

2018-01-31 06:00:00

A víztisztítás otthon nem álom, hanem maga a valóság. Az ön kezében van, hogy milyen vizet kíván kortyolni nap, mint nap. Választhatja az ivóvíznek csúfolt, csapból folyó, kórokozókkal, és kártékony anyagokkal telezsúfolt alternatívát, de dönthet másképp is. Elkötelezheti magát az egészsége mellett: megóvva, védve jó közérzetét. Ehhez nincs másra szüksége, csak egy ideális döntésre. Ha készen áll arra, hogy ténylegesen a kezébe vegye az irányítást, akkor itt az ideje, hogy közelebbről is megismerje a víztisztítást.

2018-01-29 08:00:00

A víztisztító miért jó – a kérdés, amely rengetegszer kerül előtérbe, és ami folyamatosan megválaszolásra vár. Sokáig, majdnem napestig lehetne sorolni, hogy miért is olyan hasznos megoldás a víztisztító berendezés. Ám az első, és legfontosabb érv, ami az alkalmazása mellett szól az az egészségmegőrzés. Ahhoz ugyanis, hogy szervezetének optimális feltételeket biztosítson a zavartalan működéshez, elengedhetetlen olyan folyadékpótlást garantálnia, ami minőségi alapokon nyugszik. 

2018-01-26 05:00:00

A víztisztító használata sokakban vet fel megannyi kérdést. Vajon mennyire egyszerű a kezelése? Könnyen megtanulható az alkalmazása? Mennyi idő kell a gyakorlat megszokásához? Tény és való, hogy a fogyasztási szokások átvariálása mindig okoz némi fennakadást az ember életében. Nagyjából ilyen „megtorpanást” eredményezhet, ha víztisztítóval gazdagítja mindennapjait. Ám ez csak kevés ideig tart, és szinte azonnal felváltja a helyét az öröm. A sikeres alkalmazás felett érzett elégedettség. 

2018-01-23 06:00:00

A víztisztító hatása egy roppant érdekes, keveset emlegetett téma. Mert nyilván a konkrét következmény, miszerint a berendezésnek hála tiszta vizet önthet a poharába evidencia. De mi van ezen kívül? Mi az, ami még nagyon lényeges ezen a területen, és amiről kevesen beszélnek? Gyakorlatilag a szervezete működésében beálló változásokról van szó. Egy csepp tiszta víz, még nem képes csodát tenni, ám sok, aprócska csepp, végül tengerré állhat össze.

2018-01-19 07:00:00

A víztisztító eljárások nem véletlenül játszanak főszerepet, most már a hétköznapi életben is. Az elmúlt években rengeteget változott az emberiség hozzáállása a víz tisztításának kérdéséhez. Míg néhány évtizede konkrétan győzködni kellett a lakosságot arról, hogy a csapból folyó folyadék bár ivóvíz névvel rendelkezik, de minőségében nem megfelelő, ezért tisztítani kell, addig manapság már mindenki pontosan tudja, érzi, és érti a folyamat lényegét, és egyben fontosságát. Az egészség a tét. Az ön egészsége. 

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."