Blog

2018. 08. 18. 05:00:00

Ha a takarékoskodási tippek kerülnek szóba, akkor általában az étkezéseken történő spórolás jut eszünkbe. Tény, hogy a megfelelő helyen beszerzett alapanyagokkal komoly összegeket takaríthatunk meg. De vajon belegondolt már abba, hogy mi a helyzet a folyadékfogyasztással? Rendszerint ásványvizes palackok sokasága landol a bevásárlókocsiban, és akár heti szinten is tetemes mennyiséget cipelünk haza és fogyasztunk el. 

2018. 08. 14. 07:00:00

A folyadékbevitel kiemelt jelentőséggel bír az egészség megőrzését illetően, és nem csak a nyári hónapokban. Mivel az emberi szervezet körülbelül hetven százalékát víz alkotja, így annak optimális működéséhez rendszeresen szükség van a jó minőségű folyadékok fogyasztására. Egy csésze gyógyteával, a reggelit helyettesítő smoothie-val, vagy például egy tányér zöldséglevessel is gondoskodhatunk a folyadékpótlásról, de a tiszta víz kérdése mellett biztosan nem mehetünk el. 

2018. 08. 10. 06:00:00

A napi folyadékbevitel jelentős részét vízből érdemes fedezni. A szakemberek húsz testsúly kilogrammonként ez liter folyadékot javasolnak. De vajon hogyan oldható ez meg akkor, ha ásványvizet szeretnénk inni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy mindez általában nem döntés kérdése, hanem a kényszeré, hiszen a csapvíz számos ingatlanban szinte ihatatlan. 

2018. 08. 07. 07:00:00

Milyen minőségű vizet fogyaszt a mindennapokban? Odafigyel egyáltalán a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre? A téma a tikkasztó nyári napokon különösen aktuális, hiszen ilyenkor a szokottnál is több vízre van szüksége a szervezetnek. Választhatjuk a szaküzletek polcain sorakozó ásványvizeket, melyek között kétségkívül a szervezet számára hasznos fajták találhatóak meg. De mi a helyzet akkor, ha megspórolnánk a palackokkal való cipekedést? 

2018. 07. 13. 06:00:00

Egészségesebbé, energikusabbá válna? Gondolt már arra, hogy a nem megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztás tehető felelőssé egészségügyi panaszaiért? A víz tisztítása kiemelt jelentőséggel bír, hiszen sajnos sokszor a csapból folyó víz tele van baktériumokkal, különféle szennyezőanyagokkal, melyek miatt annak íze sem elfogadható. 

2018. 07. 10. 06:00:00

Mennyi vizet fogyaszt egy nap? Ön is azok közé tartozik, akik csak akkor nyúlnak a vizes pohár után, ha már szomjasak? Ekkor a szervezet már vészreakcióval reagál. Nem érdemes tehát megvárni azt, míg szomjasnak érezzük magunkat, hanem folyamatosan célszerű gondoskodni arról, hogy eleget igyunk. 

2018. 07. 06. 05:00:00

A szervezet elsavasodása sokak számára okoz problémát. Az egészségtelen táplálkozás és a nem megfelelő alapanyagok előnyben részesítése mind-mind befolyásolhatják ezt a folyamatot. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk minden nap, de a rostokban gazdag zöldségek is nélkülözhetetlenek a szervezet számára. 

2018. 07. 03. 06:00:00

Az ásványvizes palackok mindannyiunk életének részét képezik. Zsugorszámra cipeljük haza azokat, és a legtöbb közülük a szemetesben végzik. Nem csak a kidobott pénz szól azonban ellenük, hanem az is, hogy ma már ivóvíztisztító berendezéshez megfizethető áron juthatunk hozzá, ez pedig hosszú távú megoldást kínál a vízkérdésre. Tudta, hogy az emberi szervezet körülbelül 75 százalék vizet tartalmaz? 

2018. 06. 29. 07:00:00

Az éltető víz szervezetünkben is nagymennyiségben megtalálható, tehát a folyadékpótlásra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Kevesen tudják, hogy a felnőtt emberi szervezet körülbelül 70 százalék vizet tartalmaz. Nem csoda hát, hogy míg étkezés nélkül viszonylag sokáig kibírja az ember, addig a vízhiány sokkal veszélyesebb lehet. 

2018. 06. 26. 06:00:00

A korszerű berendezések sokszor nem csak kényelmünket szolgálják, hanem hosszú távon jelentős összegek is megtakaríthatóak segítségükkel. A hálózati vízszűrő tipikusan ilyen. De mégis miért fontos, hogy szűrt vizet fogyasszunk, amikor az üzletek polcai zsúfolásig tele vannak ásványvíz márkákkal? Sokak számára kétségkívül kényelmes megoldásnak tűnhet az ásványvíz vásárlása, de megéri ennek utánagondolni az anyagiak kapcsán is. 

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."