Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 10. 19. 07:00:00

A vastalanítás, ivóvíz esetén prioritást élvez, ám kevesen tudják a miérteket. Miért annyira lényeges a vastartalommal foglalkozni és hogyan lehet cselekedni a felesleges vas eltávolításának érdekében? A vasról nyilvánvalóan ön is sokat hallott, mármint a szervezet számára hasznosítható variációról. 

2018. 10. 16. 05:00:00

A vízszűrők összehasonlítása fajsúlyos kérdés, ami időről-időre az érdeklődés középpontjába kerül. Nem véletlenül. A témában viszonylag sok a félreértés és még annál is több a kétség, így egyértelmű, hogy mindenkiben a tisztánlátás vágya munkál. A fordított ozmózisos megoldás vagy az aktív szenes szűrés a jobb? Egyáltalán miért is érdemes víztisztításról beszélni? A csapból érkező folyadék ugyan ivóvíz névre hallgat, de ez manapság már csak egy elnevezés. 

2018. 10. 12. 07:00:00

Különböző okokból kifolyólag lehet szükségünk vízlágyításra. Van, aki a háztartási berendezéseinek élettartamát szeretné meghosszabbítani, vagy mert nem szeretne állandóan vízkövet sikálni a csempéről és mosdókagylóról, de az is lehet, hogy az egészségét szeretné megóvni. 

2018. 10. 09. 06:00:00

Sok gyártó kínálja különböző vízszűrőit a piacon, melyekkel próbálnak bennünket meggyőzni, hogy termékük mellett tegyük le a voksunkat, de vajon miben rejlenek a víztisztítók veszélyei? Alapvető elvárás, hogy a szűrt vízben ne legyen klór, baktérium és gyógyszermaradvány. A klór önmagában, ellenőrzött körülmények között, közvetlenül nem káros szervezetünkre, mégis problémát okozhat, ha különböző vegyületekkel lép reakcióba. 

2018. 10. 05. 10:00:00

A tiszta víz alapvető feltétele életünknek. Testünk nagy része víz, ami szükséges a sejtek megfelelő életműködéséhez, biológiai életfolyamatainkhoz. A tiszta víz nem tartalmaz klórt és szennyező anyagokat, íze selymes, harmonikus, finomabbak tőle ételeink. A vízzel többféle módon is érintkezésbe kerülünk. A vizet bőrünkön keresztül is felvesszük, valamint a vízgőzt belélegezzük, akár tiszta az, akár nem. 

2018. 10. 02. 05:00:00

A víztisztítók használata számos előnnyel jár számunkra. A tiszta víz egyre nagyobb értéket jelent a fejlettebb ipari országokban is, mert felismertük a vezetékes víz tökéletlenségeit. Sokunk számára vált fontossá a klór és vegyszermaradványoktól mentes ivóvíz fogyasztása, az egyéb szennyezőanyagokról nem is beszélve. Ha ön is használatuk mellett döntött, tekintse át a víztisztító fajtáit, hogy könnyedén ki tudja választani az ön számára leggazdaságosabb változatot. 

2018. 09. 28. 09:00:00

Ha ön is a tudatos vásárlók és fogyasztók táborába tartozik, akkor bizonyára tudja azt is, hogy milyen fontos a megfelelő minőségű és tisztaságú víz. Ásványvízfogyasztással ez nem teljesen biztos, hogy garantálható. Egyrészt rengeteg műanyagot is megvásárolunk a vízzel, melyben sokak véleménye szerint nem is olyan biztonságos a víz tárolása. Rengeteg energia a hazacipelésük, fölöslegesen szennyezve környezetünket a csomagolóanyaggal.

2018. 09. 25. 05:00:00

Gratulálunk, ha ön víztisztító berendezés beüzemelését tervezi saját háztartásában. Saját maga tapasztalhatja majd meg, hogy a használata gyors megtérülést fog eredményezni. Semmi sem fogható ahhoz, hogy egy érintésre friss, kristálytiszta ivóvíz kerüljön a poharunkba és ugyanilyen tiszta ízű vízzel főzhetünk is. 

2018. 09. 21. 06:00:00

Bizonyára önben is felmerült már, hogy víztisztító berendezés segítségével biztosítsa saját maga és családja számára az egészséges vizet, mely alapvető életfeltétel a szervezetünk számára. Nincs is annál egyszerűbb és kellemesebb, hogy egyetlen kis fogantyút lenyomva lakásunkban friss, tiszta, kellemes ízű és egészséges ivóvíz fakadjon. A tiszta vízzel való főzés minőségi változást jelent ételeink készítését tekintve is. Tapasztalja mindezt meg ön is! 

2018. 09. 18. 06:00:00

Amennyiben ön rendelkezik már víztisztítóval, de valamilyen oknál fogva kiegészítőkre, szerelvényekre vagy alkatrész utánpótlásra van szüksége, esetleg le szeretné cserélni a csaptelepet hozzá, akkor erre van lehetősége. Lecserélheti régi váltószelepét egy újra, mellyel könnyen tud váltani a vezetékes víz illetve a szűrt ivóvíz használata között. 

Keresés