Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 04. 19. 06:00:00

A folyadékfogyasztásra való odafigyelés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. A testsúly, a hőmérséklet és a fizikai aktivitás függvényében megválasztott mennyiséget azonban korántsem mindegy, hogy milyen formában visszük be. A legjobb választásnak a víz bizonyul, ám tény, hogy nem egyszerű hazacipelni nap mint nap a szükséges mennyiségű ásványvizet. 

2019. 04. 16. 06:00:00

A szaküzletek polcain szép számmal sorakoznak az ásványvizek. A márkák minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen, és sokan kizárólag ilyen módon igyekeznek a család vízszükségletét megoldani. Tény pedig, hogy ez nem csak környezetvédelmi, hanem takarékossági szempontok szerint sem a legjobb választás. 

2019. 04. 12. 09:00:00

A víz létfontosságú az egészség megőrzéséhez és persze az ingatlanhasználat során is nélkülözhetetlen. A hagyományos csapvíz sajnos sok esetben nem felel meg az elvárásoknak. A kellemetlen íz és a tisztaság érdekében azonban sokat lehet tenni a központi vízszűrő alkalmazásával. 

2019. 04. 09. 07:00:00

A saját kútról történő vízellátás kétségkívül jó választás lehet. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ilyenkor érdemes a víz tisztításáról a megfelelő szűrőkkel gondoskodni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tiszta víz körülbelül száz méter mélységnél érhető el leginkább. A legtöbben azonban túl költségesnek tartják az ilyen mély kút fúrását, így a normál kútmélységgel is beérik. 

2019. 04. 05. 12:00:00

Az egészséges életmód elmaradhatatlan része a folyadékfogyasztás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai kor embere hajlamos túl keveset inni. Tény pedig, hogy nagyon fontos lenne a napi legalább három liter folyadék elfogyasztása, hiszen ezen az egész szervezet egészsége múlhat. 

2019. 04. 02. 07:00:00

A víztisztító kancsók és berendezések iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Mind többen belátják, hogy a fenntartható fejlődés érdekében a folyamatos műanyag palackos vízvásárlás nem járható út. Nem csak a környezettudatosság szól azonban az Aquasana konyhai víztisztító használata mellett, hanem a költséghatékonyság és az egészség védelme is. 

2019. 03. 29. 06:00:00

A tiszta víz kiemelt értékkel bír. Nélküle nem létezik élet, és ez sokszor csak akkor válik nyilvánvalóvá számunkra, ha felhívják figyelmünket arra, hogy a világ bizonyos pontjain lehetetlen tiszta ivóvízhez jutni. Mi ilyen szempontból szerencsések vagyunk, ám az egészségmegőrzés érdekében korántsem mindegy, hogy milyen minőségű vizet fogyasztunk.

2019. 03. 26. 06:00:00

A hétköznapokban rendszerint az ásványvizek fogyasztásával igyekszünk megoldani a folyadékbevitel egy részét. De belegondol már abba, hogy ennél egyszerűbb, olcsóbb lehetőség is létezik? Nem véletlen választják egyre többen a víztisztító berendezést, hiszen használatával búcsút lehet mondani a műanyag palackokkal való cipekedésnek. 

2019. 03. 22. 05:00:00

A tiszta víz felbecsülhetetlen érték. Mivel az emberi test körülbelül hetven százalékát víz alkotja, így a folyamatos, megfelelő mennyiségű folyadékpótlás nélkülözhetetlen az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez. A legtöbben még mindig az ásványvizek kínálta lehetőségeket választják, pedig létezik ennél olcsóbb, praktikusabb és környezetkímélőbb megoldás is. 

2019. 03. 19. 07:00:00

Tudta, hogy az emberi test körülbelül 70 százalékát víz alkotja? Sokan hajlamosak arra, hogy elhanyagolják a megfelelő folyadékbevitelt, pedig ezen az egészség és a jó közérzet múlhatnak. S hogy mit érdemes napi rendszerességgel fogyasztani? A házilag készített zöldség-és gyümölcslevek vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag folyadékforrásként szolgálhatnak, de a tiszta víz is nélkülözhetetlennek bizonyul. 

Keresés