Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 06. 25. 07:00:00

A folyamatosan növekvő közüzemi díjak miatt sokan döntenek a fúrt kutak használata mellett, hiszen tény, hogy sokkal gazdaságosabb alternatívát kínál. Azzal azonban már csak kevesen vannak tisztában, hogy ezzel kapcsolatban milyen járulékos feladatok adódnak, amiknek elvégzése, megoldása szükségszerű annak érdekében, hogy a csapból kifolyó víz makulátlanul tiszta legyen. 

2019. 06. 21. 06:00:00

A szervezetünk 70%-a nem más, mint víz, éppen ezért nagyon fontos, hogy minden egyes nap megigyuk a megfelelő mennyiségű folyadékot. Itt most nem cukros üdítőkre, energiaitalokra vagy teákra gondolunk, sőt nem is a csapból kifolyó szűretlen vízre. Amennyiben az a cél vezérli, hogy biztosítsa a szervezete számára a megfelelő folyadékpótlást, akkor makulátlan tisztaságú vizet kell fogyasztania. Hogyan lehetséges ez?

2019. 06. 18. 07:00:00

Ha még nem döntötte el végérvényesen, hogy melyik víztisztító készülék beszerzése mellett teszi le a voksát, akkor a lehető legjobb helyen jár! Mi azon az állásponton vagyunk, hogy az Aquasana konyhai víztisztító megér egy próbát, és persze ezt meg is tudjuk indokolni. Az amerikai gyártócég egy forradalmi vízszűrő technológiát fejlesztett ki az évek során annak érdekében, hogy a háztartásokban elérhetővé váljon a tiszta, egészséges csapvíz fogyasztása. 

2019. 06. 14. 08:00:00

Elhatározta, hogy beszerez egy remek kivitelezésű víztisztítót, ami minden szempontból megfelel az egyéni elvárásainak, de fogalma sincs, hogy melyik bizonyulna ideális választásnak? Ne aggódjon, a bizonytalanság más vásárlókat is a hatalmába szokta keríteni, ami nem csoda azt tekintve, hogy milyen gazdag repertoárból lehet választani.

2019. 06. 11. 06:00:00

A háztartásokban naponta többször is előfordul a vízhasználat. Nem csak akkor, amikor kiengedjük a csapból a vizet, például mert iszunk, mosogatunk, főzünk vagy fürdünk, hanem akkor is, amikor különböző gépeket működtetünk. A rendszerben átfolyó víz tele van ásványi anyagokkal, amiknek a jelenléte a szervezetünk egészséges működése szempontjából elengedhetetlen. 

2019. 06. 07. 07:00:00

Manapság nagyon sokszor felmerül az égető kérdés, hogy tulajdonképpen miben is különbözik a desztillált víz az ioncserélt víztől? A bizonytalanság legfőképpen abból fakad, hogy sokan azt gondolják, hogy ez a két fogalom egy és ugyanaz. Ez azonban óriási tévedés, hiszen két különböző dologról van szó. 

2019. 06. 04. 09:00:00

A környezettudatosság és a takarékosság jegyében egyre többen döntenek a házilagos víztisztítás mellett. A korszerű készülékek kifogástalan minőségű tisztított vizet hoznak létre, mely több szempontból is előnyökkel jár. A víztisztító készüléknek köszönhetően nincs többé szükség a műanyag palackos ásványvizek megvásárlására, mellyel nem csak pénzt sikerülhet megspórolni, hanem a környezetvédelem érdekében is tehetünk. 

2019. 05. 31. 09:00:00

A környezetvédelem egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban. A közösségi portálokon éppen úgy téma, mint a világméretű konferenciákon és a helyi rendezvényeken. A hétköznapokban sokan úgy gondolják, hogy hiába tesznek meg néhány lépést a környezettudatosság felé, azzal nem változik semmi. 

2019. 05. 28. 06:00:00

Elhatározta, hogy beszerez egy csapra szerelhető víztisztító készüléket? Nos, akkor a lehető legjobb döntést hozta, ugyanis ezeknek a modelleknek a használata rengeteg pozitívummal jár. Kezdjük például azzal, hogy amennyiben a víztisztító csapra kerül felhelyezésre, akkor csak néhány egyszerű feladatot kell elvégezni, amik minimális felfordulással járnak. Nem kell órákon vagy napokon keresztül takarítania, a lakása tiszta és rendezett marad. 

2019. 05. 24. 08:00:00

Sokan nem is gondolnák, de korunk egyik legmodernebb víztisztítási eljárást a NASA fejlesztette ki az 1960-as években, amit az úgy nevezett fordított ozmózis víztisztító tesz lehetővé. Ami a felhasználhatóságát illeti, rengeteg speciális területen alkalmazzák, például a világűrben a szennyvíz tisztítására, vagy a háborús övezetekben a szennyezett csapvíz szűrésére.

Keresés