Rólunk

Tisztelt Érdeklődőnk!

Fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozzunk Önnek, mert tudjuk, hogy nem csak az a fontos a vásárlóknak, hogy mit, hanem az is, hogy kitől vásárolnak.

A LUPO VITA KFT neve, és a kezdetek

Családi vállalkozásunkat, a LUPO VITA KFT-t 2009-ben alapítottuk, de a víztisztítók forgalmazását már 2007-ben elkezdtük édesapám cégén keresztül. A LUPO VITA magyarul "Farkas életet" jelent. A Farkas az én vezetéknevem, az élet szó pedig a termékeink éltető, egészségmegőrző tulajdonságából fakad. A LUPO VITA név így egyrészt szeretné kifejezni, hogy az érdeklődők a cégnév mögött személyekkel, emberekkel találkozhatnak, másrészt pedig, hogy mindaz, amit forgalmazunk, hozzájárul vásárlóink életkörülményeinek javulásához.

2017 májusától a LUPO VITA Kft a NorAqua Kft. közreműködésével üzemelteti tovább a www.vizbaratok.hu webáruházat. Közös együttműködésünk célja egy dinamikusan fejlődő webáruház üzemeltetése és egy vevőközpontú ügyfélszolgálat működtetése. Reméljük hamarosan Önt is elégedett Vásárlóink között üdvözölhetjük!

Légtisztító és párátlanító berendezésektől a víztisztító készülékig

Már a víztisztítók kereskedelmét megelőzően foglalkoztunk légtisztító  és páramentesítő berendezésekkel. A légtisztítókat az én személyes érintettségem miatt kezdtük el forgalmazni, ugyanis erős pollenallergiában szenvedtem. Vásároltam magamnak egy légtisztító berendezést Németországból, ami enyhítette az allergiámat, majd annyira megtetszett a termékcsalád, hogy bevezettük őket Magyarországra.

Nem csak én magam, de vásárlóink is elégedettek voltak a levegőtisztító készülékekkel, és közülük többen megkerestek, hogy tudunk-e számukra víztisztító berendezéssel is szolgálni. Ekkor hosszas keresgélés után rátaláltunk az Aquasana víztisztítók Amerikai gyártójára. Nagyon megörültünk ennek, mert olyan víztisztító készülékeket kerestünk, melyek neves gyártótól származnak. Szóba sem jöhettek a kínai és az ismeretlen eredetű vízszűrők. Ami igazán meggyőzött minket az Aquasana-val kapcsolatban az, hogy nem csak szép képekkel, és hangzatos reklám-szövegekkel hívják fel magukra a figyelmet, hanem független laboratóriumoktól származó tesztekkel bizonyítják, hogy milyen hatékonyak a víztisztítók. Ezért mertünk belevágni ezen víztisztítók kereskedelmébe.

Örömmel mondhatjuk, hogy nem bántuk meg, hogy az Aquasana víztisztító márkát választottuk, sőt ez volt üzletünk egyik legjobb döntése. A tisztított víz nagyon finom, a vásárlók pedig maximálisan elégedettek. Az eredeti amerikai minőségnek köszönhetően alig fordul elő meghibásodás.

Garancia a víztisztító berendezésekre

Annyira megbízhatóak az Aquasana víztisztítók, és olyan elégedettek az ügyfeleink, hogy a normál egy éves garancia mellé 60-90 nap pénz-visszafizetési garanciát is tudunk vállalni. Erről bővebben itt is olvashat. Pénz visszafizetési garancia a víztisztítókra.

Magyarország egész területére, és határon túlra is szállítunk

Székhelyünk az ország közepén, Kecskeméten található. A legtöbb ügyfelünk Budapesti, de 2-3 napos szállítási határidővel az egész ország területére szállítunk, sőt igény esetén határon túlra is.

Szerviz

Ahogy fentebb említettük, nagyon kevés meghibásodás tapasztalható Aquasana víztisztítóknál, mert azok teljes egészében Amerikában, minőségi anyagokból készülnek, és nincs is a készülékekben sok minden, ami tönkremehet. A fő alkatrész a szűrő, amit pedig rendszeresen cserélni kell. Ha mégis előfordul a meghibásodás, akkor a víztisztítót vissza kell hozzánk juttatni, (erre eddig nem igen volt szükség) és mi azt a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk, de könnyebb megoldás a vevő számára, ha futárral küldjük a cserealkatrészt.

A Tulajdonos adatai:

Cégnév: LUPO VITA KFT
Székhely: 6000 Kecskemét,
 Nagykőrösi utca 12. 1/8.
Adószám: 11693543-2-03
Cégjegyzékszám: 0309119327
Elérhetőség: vizbaratok@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 0630 / 728-2175

Az Üzemeltető adatai:

Cégnév: NorAqua Kft.
Székhely: 6000 Kecskemét, Szirom utca 32/B

Adószám: 25927476-2-03
Bankszámlaszám: 10402506-50526865-76551001
Cégjegyzékszám: 03-09-130564
Elérhetőség: vizbaratok@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06 30 728-2175

Köszönjük, hogy megtisztelnek bizalmukkal!

Farkas Tamás és Köteles Nóra

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."