Menü

Víztisztítók és a baktériumok? - Pseudomonas, E coli, Legionella, stb.

Fontos! Baktériumosodás kockázata miatt az Aquasana vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK betiltotta!

Kérjük olvassa el részletesen az itt megosztott információkat! - Azoknak is érdemes elolvasni az alábbiakat, akik később más víztisztítót vásárolnak!

A víztisztítók által okozott kockázatok, esetleges betegségek elkerülésének és az előnyök kiaknázásának érekében fogalmaztuk az alábbi írást.

Való igaz, hogy egyes készülékekben a baktériumok jelentős mértékben elszaporodhatnak. Az is igaz, hogy a készülékek néhány százalékában megjelenhetnek kórokozó baktériumtípusok is. Valamint a nitrifikáló baktériumok túlzott elszaporodása esetén nitrit is termelődhet.

Rendkívül sok fajta víztisztisztítási technológia létezik a piacon. Mi már nem forgalmazunk készülékeket, de alaposan utánajártunk számos tudnivalónak. Írtunk egy hosszabb és részletesebb cikket minderről, melyet igény esetén szívesen elküldünk emailben és telefonon is megkereshet minket. 

A célunk, hogy tájékoztassuk az ügyfeleket az egyes technológiák előnyeiről és esetleges kockázatairól.

A forgalmazók általában csak az előnyökről számolnak be, de rengeteg egyéb részletet és összefüggést is érdemes figyelembe venni víztisztító választása esetén.

Igény esetén keressenek minket elérhetőségeinken, és szívesen segítünk a tájékozódásban és a megfelelő választásban, hogy minél inkább az előnyöket élvezhessék, és minél inkább elkerülhessék az esetleges kockázatokat. Rendkívül sok részlet van, melyet a weboldalon nem szeretnénk megosztani.

A saját készülékeink használatáért a továbbiakban nem vállalunk felelősséget, ahogy a weboldalon található információkért és blogbejegyzések tartalmáért sem, hiszen azok nem a jelenlegi tudásunkat tartalmazzák.

Megadjuk az elérhetőségünket és, amennyi tőlünk telik, kérdések esetén szívesen segítünk víztisztítókkal felmerülő kérdésekben. - Farkas Tamás 0630/989-3240. tamas@lupovita.hu

Köszönjük az eddigi hűségüket!

Keresés