Jótállás

Jótállás

Az általunk forgalmazott víztisztítók, és vízlágyítók kiváló minőségűek. Elsősorban az Amerikai Aquasana víztisztító márkát forgalmazzuk. Igaz, nem jellemző, de mégis időnként előfordul, hogy egy-egy víztisztító, vagy vízlágyító meghibásodik. A kereskedelem mellett mi látjuk el a víztisztítók szervizelését is.

Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon kellemetlen, amikor meghibásodik egy olyan berendezés, amire gyakran szükségünk van. Igyekszünk minden víztisztítót a lehető legrövidebb időn belül megjavítani, és mindent megteszünk azért, hogy végül a szervízt igénylő ügyfeleink is elégedettek legyenek.

A legtöbb meghibásodás anélkül orvosolható, hogy vissza kellene juttatni hozzánk a készüléket. Fénykép alapján szívesen elküldjük a meghibásodott alkatrészt az ügyfélnek.

A pontos jótállási időről minden termékünk ismertetőjében felvilágosítást adunk, de legalább 1 év. A jótállási időt a termék átvételétől számítjuk.

Amennyiben a termék átvételét követő 72 órán belül észlel meghibásodást, akkor jogosult a termék cseréjét kérni.

Pénzvisszafizetési garancia: Az Aquasana víztisztítók esetében a kiszállítástól számított 60 napon belül, a központi víztisztító esetében pedig 90 napon belül indoklás nélkül visszadhatja nekünk a terméket, és mi megtérítjük annak a teljes árát.

Ha meghibásodott egy termék, akkor a következő a teendő:

  1. Szárítsa ki a víztisztítót, (külünben elázik a doboz) majd csomagolja be az eredeti dobozba.
  2. Töltse ki a jótállási jegyet a hiba leírásával és ezt tegye bele a dobozba a számla másolatával együtt.
  3. Kérje tőlünk a termék elszállítását. Jótállási időn belül a szállítási költséget cégünk állja.

Természetesen személyesen is elhozhatja hozzánk az árucikket.

A jótállás abban az esetben érvényes, ha a felhasználó betartotta a használati utasításban előírt feltéeleket, azaz, ha a víztisztító készüléket rendeltetésszerűen használta.

Problémamentes víztisztítást kívánunk és bízunk benne, hogy elégedett ügyfelünk lesz!

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."