Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Jótállás

Jótállás

Jótállás

Az általunk forgalmazott víztisztítók kiváló minőségűek. Elsősorban az Amerikai Aquasana víztisztító márkát forgalmazzuk. Igaz, nem jellemző, de mégis időnként előfordul, hogy egy-egy víztisztító meghibásodik. A kereskedelem mellett mi látjuk el a víztisztítók szervizelését is.

Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon kellemetlen, amikor meghibásodik egy olyan berendezés, amire gyakran szükségünk van. Igyekszünk minden víztisztítót a lehető legrövidebb időn belül megjavítani, és mindent megteszünk azért, hogy végül a szervízt igénylő ügyfeleink is elégedettek legyenek.

A legtöbb meghibásodás anélkül orvosolható, hogy vissza kellene juttatni hozzánk a készüléket. Fénykép alapján szívesen elküldjük a meghibásodott alkatrészt az ügyfélnek.

A pontos jótállási időről minden termékünk ismertetőjében felvilágosítást adunk, de legalább 1 év. A jótállási időt a termék átvételétől számítjuk.

Amennyiben a termék átvételét követő 72 órán belül észlel meghibásodást, akkor jogosult a termék cseréjét kérni.

Pénzvisszafizetési garancia: Az Aquasana víztisztítók esetében a kiszállítástól számított 60 napon belül, a központi víztisztító esetében pedig 90 napon belül indoklás nélkül visszadhatja nekünk a terméket, és mi megtérítjük annak a teljes árát.

Ha meghibásodott egy termék, akkor a következő a teendő:

  1. Szárítsa ki a víztisztítót, (különben elázik a doboz) majd csomagolja be az eredeti dobozba.
  2. Töltse ki a jótállási jegyet a hiba leírásával és ezt tegye bele a dobozba a számla másolatával együtt.
  3. Kérje tőlünk a termék elszállítását. Jótállási időn belül a szállítási költséget cégünk állja.

Természetesen személyesen is elhozhatja hozzánk az árucikket.

A jótállás abban az esetben érvényes, ha a felhasználó betartotta a használati utasításban előírt feltéeleket, azaz, ha a víztisztító készüléket rendeltetésszerűen használta.

Problémamentes víztisztítást kívánunk és bízunk benne, hogy elégedett ügyfelünk lesz!

Keresés