Víztisztító teszt

Víztisztító teszt
2016-12-23 13:00:00

A tiszta víz alapvető feltétele az egészséges életnek és életmódnak. Azonban tiszta vizet elérni illetve előállítani nem olyan egyszerű, mint amennyire szükség lenne rá. A csapvíz sajnos nem nevezhető tisztának, ezért saját magunknak kell megtisztítani azt. A víztisztítók tesztje egyértelmű eredményeket mutat arról, hogy melyik berendezés, milyen hatásfokkal tudja megszűrni a vezetékes vizet. Ha előzetes elvárásokkal indulunk neki a víztisztító vásárlásnak, akkor a víztisztítók tesztje nagy segítségünkre lehet abban, hogy melyiket válasszuk. 

2015-08-20 11:00:00
Víztisztító berendezést nem egyszerű választani, mivel a megnövekedett kínálat és a cifrábbnál-cifrább ígéretek könnyen összezavarhatnak. Sajnos a gyártók, forgalmazók szavára nem lehet adni, mert sok a szélhámos és így a ténylegesen becsületes vállalkozók is háttérbe szorulnak, mivel nem tudhatjuk ki a becsületes és ki nem. Szerencsére vízszűrés terén van egy biztos pont, amibe kapaszkodhatunk és ez a víztisztító teszt. 
2015-01-23 12:46:00
Manapság sajnos a reklámok és a különféle marketingszövegek igencsak a gyártók illetve az eladók malmára hajtják a vizet. A cégek igyekszenek minél több berendezést eladni, de ez természetes is, hiszen ebből élnek. Az is valamelyest természetes, hogy mindenki a saját portékáinak előnyeit emeli ki.
2014-10-20 08:12:31
A legtöbb emberben felmerült már a kérdés, hogy vajon melyik az igazán jó víz, kell e valóban ásványvizet inni, vagy inkább jobb tisztítani, vagy maradjunk a régi, jól bevált csapi vagy saját kúti víz mellett. Talán okosabb lesz az ember, ha megtekinti a víztisztító teszt eredményeit, gondolhatnánk naivan. De amikor az ember mélyebben merül a témába, akkor látja, hogy igen szövevényes a víztisztítás ügye.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."