Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ivóvíz

Ivóvíz

2019. 12. 24. 07:00:00

A víz maga az élet, akárcsak a levegő. E kettő nélkül a Föld lakatlan bolygóvá avanzsálhatna néhány szempillantás alatt. Az emberi szervezet kilencven százaléka víz, önmagában ez az egy tény bizonyíték erejű. A nedvesség ráadásul információvivő csatorna is egyben, azaz a vízmolekulák rezgéseikkel különböző kódokat adhatnak át a sejteknek, szöveteknek. 

2015. 01. 03. 09:39:00
Számunkra Európa közepén nem az a kérdés, hogy van-e elegendő ivóvíz, hanem az, hogy milyen minőségű. Aki egy kicsit odafigyel az egészségére, annak nagyon is fontos, hogy milyen minőséget juttat a szervezetébe. A világ más tájain az emberek örülnek ha bármilyen vízhez jutnak, hiszen óriási hiány van a vízből. Nagyon sokfelé az ivóvíz szennyezettsége és ez komoly fertőzések forrása.
2014. 08. 31. 08:05:35
Manapság nagyon sokféle információt hallhatunk arról, hogy hogyan is tudunk egészséges ivóvízhez jutni és melyik a jó minőségű ivóvíz. Természetesen minden gyártó és ivóvíz előállító a saját márkáját dicséri, ami még nagyobb káoszt okoz az emberek fejében. Természetesen megindokolni sok mindent lehet és nem is kell elferdíteni az igazságot ahhoz, hogy mindenkinek igaza legyen. 

Keresés