Menü

Alapos víztisztítás - ozmózis víztisztító

Amikor megnézzük azt a térképet, amelyik hazánk a földben lévő vízkészletének tisztaságát mutatja, akkor azonnal látszik, hogy bizony csak nagyon kevés helyen, kb. hazánk egyharmadán, van igazán tiszta víz. Hazánkban a leggyakoribb az arzént tartalmazó víz, majd a vasat és mangánt és végül a nitrátot és nitriteket tartalmazó. Ezen kívül vannak olyan területek, ahol egyéb szennyező anyagokat tartalmaz az ivóvíz, mint pl. ammóniumot, fluoridot stb. 

Tehát, a víztisztító a legtöbb háztartásban nélkülözhetetlen kellene, hogy legyen. Sajnos ez nem így van. Az egyik legerőteljesebb tisztító az ozmózis víztisztító, amely ötszörös tisztítást végez a vízen. Két tisztító, a különféle nagyságú lebegő anyagokat szűri ki. A speciális aktív szén szűrő, a vegyi anyagokat, maga a reverz ozmózis membrán pedig a klórt és egyéb szervetlen vegyületektől tisztítja meg a vizet.

Ezért az ozmózis víztisztító által megtisztított víz teljes biztonsággal használható akár ivásra, akár főzésre, de ha a zuhanyzó is rá van kötve erre a vezetékre, akkor zuhanyzás közben sem kell belélegezni a klórt és a fürdőszoba csempéi sem lesznek vízkövesek. A beszerelés sem okoz gondot, ha szükséges, akkor munkatársunk elvégzi ezt a munkát, de az ozmózis víztisztító beüzemelése egyedül is egyszerűen elvégezhető.

Az ozmózis víztisztító nyomásigénye 3-7 bar víznyomás. Ettől gyengébb nyomás esetén, az ozmózis víztisztító működtetéséhez vízpumpa szükséges, amely webáruházunkban szintén igényelhető. A rendeléstől számított néhány napon belül érkezik a megrendelt termék.    

Címkék : Ozmózis víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ozmózis víztisztító

Keresés