Alapos víztisztítás - ozmózis víztisztító

Amikor megnézzük azt a térképet, amelyik hazánk a földben lévő vízkészletének tisztaságát mutatja, akkor azonnal látszik, hogy bizony csak nagyon kevés helyen, kb. hazánk egyharmadán, van igazán tiszta víz. Hazánkban a leggyakoribb az arzént tartalmazó víz, majd a vasat és mangánt és végül a nitrátot és nitriteket tartalmazó. Ezen kívül vannak olyan területek, ahol egyéb szennyező anyagokat tartalmaz az ivóvíz, mint pl. ammóniumot, fluoridot stb. 

Tehát, a víztisztító a legtöbb háztartásban nélkülözhetetlen kellene, hogy legyen. Sajnos ez nem így van. Az egyik legerőteljesebb tisztító az ozmózis víztisztító, amely ötszörös tisztítást végez a vízen. Két tisztító, a különféle nagyságú lebegő anyagokat szűri ki. A speciális aktív szén szűrő, a vegyi anyagokat, maga a reverz ozmózis membrán pedig a klórt és egyéb szervetlen vegyületektől tisztítja meg a vizet.

Ezért az ozmózis víztisztító által megtisztított víz teljes biztonsággal használható akár ivásra, akár főzésre, de ha a zuhanyzó is rá van kötve erre a vezetékre, akkor zuhanyzás közben sem kell belélegezni a klórt és a fürdőszoba csempéi sem lesznek vízkövesek. A beszerelés sem okoz gondot, ha szükséges, akkor munkatársunk elvégzi ezt a munkát, de az ozmózis víztisztító beüzemelése egyedül is egyszerűen elvégezhető.

Az ozmózis víztisztító nyomásigénye 3-7 bar víznyomás. Ettől gyengébb nyomás esetén, az ozmózis víztisztító működtetéséhez vízpumpa szükséges, amely webáruházunkban szintén igényelhető. A rendeléstől számított néhány napon belül érkezik a megrendelt termék.    

Címkék : Ozmózis víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ozmózis víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."