Menü

Alapos víztisztítás - ozmózis víztisztító

Amikor megnézzük azt a térképet, amelyik hazánk a földben lévő vízkészletének tisztaságát mutatja, akkor azonnal látszik, hogy bizony csak nagyon kevés helyen, kb. hazánk egyharmadán, van igazán tiszta víz. Hazánkban a leggyakoribb az arzént tartalmazó víz, majd a vasat és mangánt és végül a nitrátot és nitriteket tartalmazó. Ezen kívül vannak olyan területek, ahol egyéb szennyező anyagokat tartalmaz a víz, mint pl. ammóniumot, fluoridot stb. 

Tehát, a víztisztító a legtöbb háztartásban nélkülözhetetlen kellene, hogy legyen. Sajnos ez nem így van. Az egyik legerőteljesebb tisztító az ozmózis víztisztító, amely többszörös tisztítást végez a vízen. Az előszűrő a különféle nagyságú lebegő anyagokat szűri ki. A speciális aktív szén szűrő, a vegyi anyagokat, maga a reverz ozmózis membrán pedig a klórt és egyéb szervetlen vegyületektől tisztítja meg a vizet.

Ezért az ozmózis víztisztító által megtisztított víz teljes biztonsággal használható akár ivásra, akár főzésre, de ha a zuhanyzó is rá van kötve erre a vezetékre, akkor zuhanyzás közben sem kell belélegezni a klórt és a fürdőszoba csempéi sem lesznek vízkövesek.

Címkék : Ozmózis víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ozmózis víztisztító

Keresés