Ozmózis víztisztító

ozmózis víztisztító
2016-07-22 00:00:00
Azzal nyílván mindenki tisztában van, hogy a vezetékes víz minősége, településenként és városonként változó lehet. Ez annak tudható be, hogy minden helyiség, más vízszűrő és tisztító telepekkel rendelkezik. 
2016-04-22 15:14:38
Biztosan ön is gondolkozott már azon, hogy melyik egészségesebb, a csapvíz, vagy a palackozott ásványvíz. Első hallásra a palackozott vizek tűnhetnek tisztábbnak, viszont sok esetben, ezekben is ugyanannyi vegyi anyag található, mint az otthoni csapvízben. Cégünk kifejlesztett egy olyan ozmózisos víztisztító berendezést, ami képes tisztább vizet előállítani, néhány palackozott fajtánál. 
2015-04-29 12:54:07
Mivel szervezetünk fő alkotóeleme a víz, így szükséges, hogy naponta minimum 2-3 liter folyadékot fogyasszunk A víz semmi mással nem pótolható, nélkülözhetetlen szükséglet az emberi szervezet számára. Épp ezért az sem mindegy, hogy milyen minőségű vizet fogyasztunk. A csapvíz, míg a lakásunkba ér, igen kalandos utat tesz meg. Ahhoz, hogy a víz fogyasztható maradjon, a szolgáltatók vegyszeresen kezelik azt. 
2015-01-09 08:36:00
Manapság egyre több, civilizáció okozta problémára találnak megoldást a különféle szakemberek. Régen nagyon örültek a háztartásokban, hogy nem kell a vizet a kútról hordani, sokkal kényelmesebb volt bevezetni a vizet és csak megnyitni a csapot. Nem beszélve a fürdésről, ahol a vezetékes víz, a bojleron keresztül felmelegítve lett alkalmas a fürdésre. Ma már nagyon sokan tudnak a vezetékes víz hátrányairól, miszerint, a benne lévő klór és egyéb anyag nem hat előnyösen az emberi szervezetre.
2014-09-25 01:06:00
Amikor megnézzük azt a térképet, amelyik hazánk a földben lévő vízkészletének tisztaságát mutatja, akkor azonnal látszik, hogy bizony csak nagyon kevés helyen, kb. hazánk egyharmadán, van igazán tiszta víz. Hazánkban a leggyakoribb az arzént tartalmazó víz, majd a vasat és mangánt és végül a nitrátot és nitriteket tartalmazó. Ezen kívül vannak olyan területek, ahol egyéb szennyező anyagokat tartalmaz az ivóvíz, mint pl. ammóniumot, fluoridot stb. 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."