A vízlágyító berendezések egészségesebbé teszik a vizet

A vízlágyító berendezések egészségesebbé teszik a vizet

Vízkő a csövekben, vízkő a mosógépben, vízkő a mosogatógépben. Sajnos egyre több háztartásnak gyűlik meg a baja ezzel a problémával. Alapvetően a vízben kell ilyenkor keresni a problémát, mégpedig a keménységében. Ez sokak számára furcsán hangozhat, azonban így szoktuk jellemezni a víz nátriumtartalmát, amely a víz keménységét adja. Ha a vízben túl sok a Nátrium, akkor hamar meszesedés léphet fel, amely tönkreteszi háztartási gépeinket. A vízlágyító berendezések használata éppen ezért minden háztartásban ajánlott, ahol erősen meszes víz érkezik a betápból.

Elég 1-2 év és ez a víz tönkreteszi a mosógépet és mosogatógépet, amely az Ön számára is komoly költségeket jelent. A vízlágyító berendezés használatával azonban nem kell emiatt többé aggódnia. Miért érdemes kipróbálni termékünket? Mert megbízható, hosszú élettartamú és tisztává teszi a vizet. Minél melegebb a víz annál könnyebben lerakódik a vízkő.

Éppen ezért erősen veszélyeztettettek a vízmelegítők, kazánok, és a mosógépek, hiszen a vízkő megtelepszik a csöveken és szépen lassan felemészti az egész berendezést. A vízlágyító készülék használatával Ön is jelentős mértékben meghosszabbíthatja e gépek élettartamát. A vízkő első sorban azért veszélyes, mert nagymértékben csökkenti a vízcsövek keresztmetszetét, és az évek alatt teljesen el is tömődhetnek vízvezetékeink, amelyek visszabontása hatalmas költségeket jelent.

A vízkő ráadásul nem jó hővezető, ezért a vízköves területeken csökken a hőátvitel is, így a kazánok kiemelten veszélyeztettek. A vízlágyító berendezések használata rendkívül fontos, ha kemény víz érkezik a háztartásba. Szerezze be minőségi vízlágyítónkat még ma!

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."