Vízlágyító

2018-05-04 07:00:00

A vízkő igen sok bosszúságot képes okozni a háztartásban. Nem csak veszélyezteti a meleg vízzel működő gépek élettartamát, de a vízvezetékekben is lerakódáshoz, és akár a teljes szakasz cseréjének szükségességéhez is vezethet. Jó hír viszont, hogy ma már olyan vízlágyító készülékek közül válogathatunk, melyek kifejezetten a háztartások igényeinek megfelelően lettek kialakítva. A vízlágyító ár nem csak annak márkájától függ, hanem a vízfogyasztástól, vagy a víz keménységétől is. 

2017-01-11 14:00:00

Hazánkban a víz keménysége már-már közhelyesnek számít, abban az értelemben, hogy ez a téma sokszor kerül szóba. Nyilván ez maximálisan jogos, hiszen a kemény vizek világában a vízlágyításra hatalmas szükségünk van. De vajon a vízlágyító megéri az árát? A kemény víz sem nekünk, sem háztartási gépjeinknek nem tesz jót. Számunkra a különböző ásványi anyagok, vegyülhetnek más, akár kórokozókkal is, így hiú ábránd abba a hitbe ringatni magunkat, hogy a keménység egyenlő azzal, hogy ásványvíz jellegű folyadékot fogyasztunk…

2016-12-11 15:26:00

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért is van szükségünk lágy vízre? Magyarországon köztudott, hogy az ivóvíz kb. 80%-a kemény víz. Ez a vízben található Ca, és Mg ionoknak köszönhető, melyek kicsapódásukkal vízkövet képeznek, ezzel nagymértékben károsítva háztartási gépeinket. A mind vastagodó vízkőréteg miatt a készülékek élettartama drasztikusan lecsökken, hatásfokuk is zsugorodik, viszont az üzemeltetésük kiugróan megdrágul. A vízlágyítás hiányának ára tehát jelentős károkat okoz. 

2016-11-23 13:03:00

Vízkő a csövekben, vízkő a mosógépben, vízkő a mosogatógépben. Sajnos egyre több háztartásnak gyűlik meg a baja ezzel a problémával. Alapvetően a vízben kell ilyenkor keresni a problémát, mégpedig a keménységében. Ez sokak számára furcsán hangozhat, azonban így szoktuk jellemezni a víz nátriumtartalmát, amely a víz keménységét adja. Ha a vízben túl sok a Nátrium, akkor hamar meszesedés léphet fel, amely tönkreteszi háztartási gépeinket. A vízlágyító berendezések használata éppen ezért minden háztartásban ajánlott, ahol erősen meszes víz érkezik a betápból.

2016-10-07 13:56:00

Magyarország majdnem teljes területén kemény a víz. Ez számos gondot okozhat, azonban attól nem kell megijedni, hogy ennek az egészségre gyakorolt kedvezőtlen hatása is lenne, hiszen az emberi szervezet számára teljesen mindegy, hogy milyen keménységű a víz. A vízzel működő háztartási berendezések esetében okoz gondot ez a kedvezőtlen jelenség. A háztartási vízlágyító nálunk megvásárolható nagyon vonzó feltételek mellett.

2016-09-03 20:15:00

Hazánk majdnem minden részén gondot okoz a kemény víz. Éppen ezért van szükség arra, hogy különféle vízlágyítási módszerek kerüljenek bevetésre annak érdekében, hogy a problémák kialakulása megakadályozható legyen. Elég csak arra gondolni, hogy évek múltán a bojler fűtőszálán milyen vastag vízkőréteg alakulhat ki, amely akár meg is akadályozhatja azt, hogy a bojler megfelelően melegítse a vizet.

2016-08-08 00:00:00
Biztosan ön is látott már mosószer, vagy mosógép reklámot, amelyekben az adott termék erősségeit írják le. Ezek mellett, sokszor láthatók különféle vízlágyítók is, amelyek arra szolgálnak, hogy a felhasznált vízből, a vízkő ne rongálja a berendezést, vagy a csaptelepet. 
2016-07-03 09:14:00
A szervezetnek óriási szüksége van a vízre, amely nem mindegy, hogy milyen minőségű. A víz a szervezet megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen, hiszen a szervezet 70 százalékát víz alkotja. A vér megfelelő állagához, ahhoz, hogy a szállítást a megfelelőképpen el tudja végezni szükséges a megfelelő minőségű és mennyiségű vízpótlás, ami azt jelenti, hogy egy nap körülbelül 2-3 liter víz fogyasztására van szükség.
2015-12-08 09:25:00
Magyarországon a vizek nyolcvan százaléka kemény víz. Mi is az a kemény víz? A vízben oldott kalcium és magnézium karbonát sók jelenléte, amik kiválva vízkövet okoznak. A kemény víz, azaz a vízkő miatt veszélyben vannak a háztartási gépek. A bojlert folyton javítani kell, mert a fűtőszál elvízkövesedett, a csövekben lerakódik, amit egy idő után cserélni kell, a kerámiabetétes csaptelek tönkremehetnek, a kávéfőző, mosógép, mosogatógép folyton problémát jelez. 
2015-04-08 09:48:00
Magyarország területének nagy részén kifejezetten kemény a víz, pedig több okból kifolyólag is fontos, hogy lágy vizünk legyen. A vízkő először is esztétikailag csúnya, másrészt a háztartási gépeinket tönkreteszi, károsítja, megrövidíti az élettartamukat. Ezért kiemelten fontos dolog a vízlágyítás. A vízlágyításnak több lehetőségét is ismerjük, a legősibb, legegyszerűbb a háztartási ecet, melynek rendkívül jó vízkőoldó, vízlágyító hatása van.
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."