Menü

Vízlágyító berendezések

2020. 04. 07. 07:00:00

A vízlágyító szer a vízkőrétegek lerakódásának prevenciójában főszerepet játszik. Amikor már a vízkő kicsapódott és megtelepedett a csempéken vagy éppen a különböző, elektromos készülékek fűtőszálain, csöveiben, alkatrészein, akkor már mit sem segít a lágyítás ténye. Ekkor fizikai beavatkozásra van szükség, súlyosság és érintettség függvényében. 

2016. 11. 23. 13:03:00

Vízkő a csövekben, vízkő a mosógépben, vízkő a mosogatógépben. Sajnos egyre több háztartásnak gyűlik meg a baja ezzel a problémával. Alapvetően a vízben kell ilyenkor keresni a problémát, mégpedig a keménységében. Ez sokak számára furcsán hangozhat, azonban így szoktuk jellemezni a víznek ezt a tulajdonságát, azaz a víz Kálcium és Magnézium tartalmát, ami a keménységét adja. Ha a vízben túl sok a Kálcium és a Magnézium, akkor hamar meszesedés léphet fel, amely károsíthatja a háztartási gépeinket.

2016. 05. 29. 16:12:00
A rendkívül kemény víz bizony igen hamar kikezdheti az otthoni gépeinket. A vízkő hamar megjelenhet a mosógép, mosogatógép és egyik gépek belsejében és károsíthatja azokat, ha nem változtatunk a helyzeten. 
2015. 05. 15. 09:45:00
A víz lágyítására már hosszú ideje próbálkozik az emberiség különböző módszerekkel, több-kevesebb sikerrel. Lényeges az, hogy lágy legyen a víz, és eltűnjön a vízkő, hiszen ez rengeteg kellemetlen problémát tud okozni bárki számára. A vízlágyító berendezések megjelenésével sokkal egyszerűbbé vált ez a folyamat, kényelmesebb életet élhetnek azok, akik rendelkeznek otthonukban egy ilyen készülékkel. Nemcsak időt spórolhatunk meg, hanem rengeteg pénzt is ezáltal, mivel hatalmas összegeket kell kiadni, amikor a vízkő miatt a legkellemetlenebb problémák jönnek elő. 

Keresés