Központi víztisztító a tökéletes biztonságért

Az ivóvíz tisztítására egyre többen vásárolnak erre a célra kialakított berendezéseket, de megfeledkezünk a fürdővízről, ami legalább olyan káros hatással lehet a szervezetre, mintha elfogyasztanánk azt a vizet. A klór nemcsak az ivóvízzel kerülhet be a szervezetünkbe, hanem a bőrön keresztül a fürdővízből és a tüdőn át is a vízgőzből. 

Az Aquasana központi víztisztító segítségével a lakás teljes vízhálózata megtisztítható, így a káros anyagok semmilyen formában és semmilyen módon nem lehetnek hatással ránk. Hosszú távon jobb és sokkal olcsóbb megoldást jelent, mint a felhasználás helyén felszerelt víztisztító. Minden csapból tiszta vízhez juthatunk hozza és segítségével 0.25 forintból állíthatunk elő tiszta és egészséges vizet. Ha utánaszámolunk a palackos ásványvizek kiiktatásával nagyon hamar megtérül a központi víztisztító megvásárlása és a környezetünkre káros palackokat sem kell többé felhalmoznunk.

Az Aquasana központi víztisztító 97 százalékos hatékonysággal szűri ki a klórt és a klórmaradványokat, amelyek a fürdővízből is kiszűrve már a tüdőnket, a bőrünket és a hajunkat sem károsíthatják. Az aktívszén szűrőbetét a gyógyszermaradványok, a hormonok és a szerves vegyületek ellen is felveszi a harcot úgy, hogy a szervezetnek nélkülözhetetlen ásványi anyagokat benne hagyja az ivóvízben. A központi víztisztító beszerelését bármelyik vízszerelő elvégezheti egy óra leforgása alatt, a szűrők cseréjét pedig Ön is egyszerűen elvégezheti, ami csak minden 1140000 liter víz megtisztítása után szükséges.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."