Menü

Központi víztisztító a tökéletes biztonságért

Az ivóvíz tisztítására egyre többen vásárolnak erre a célra kialakított berendezéseket, de megfeledkezünk a fürdővízről, ami legalább olyan káros hatással lehet a szervezetre, mintha elfogyasztanánk azt a vizet. A klór nemcsak az ivóvízzel kerülhet be a szervezetünkbe, hanem a bőrön keresztül a fürdővízből és a tüdőn át is a vízgőzből. 

Az Aquasana központi víztisztító segítségével a lakás teljes vízhálózata megtisztítható, így a káros anyagok semmilyen formában és semmilyen módon nem lehetnek hatással ránk. Hosszú távon jobb és sokkal olcsóbb megoldást jelent, mint a felhasználás helyén felszerelt víztisztító. Minden csapból tiszta vízhez juthatunk hozza és segítségével 0.25 forintból állíthatunk elő tiszta és egészséges vizet. Ha utánaszámolunk a palackos ásványvizek kiiktatásával nagyon hamar megtérül a központi víztisztító megvásárlása és a környezetünkre káros palackokat sem kell többé felhalmoznunk.

Az Aquasana központi víztisztító 97 százalékos hatékonysággal szűri ki a klórt és a klórmaradványokat, amelyek a fürdővízből is kiszűrve már a tüdőnket, a bőrünket és a hajunkat sem károsíthatják. Az aktívszén szűrőbetét a gyógyszermaradványok, a hormonok és a szerves vegyületek ellen is felveszi a harcot úgy, hogy a szervezetnek nélkülözhetetlen ásványi anyagokat benne hagyja az ivóvízben. A központi víztisztító beszerelését bármelyik vízszerelő elvégezheti egy óra leforgása alatt, a szűrők cseréjét pedig Ön is egyszerűen elvégezheti, ami csak minden 1140000 liter víz megtisztítása után szükséges.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi víztisztító

Keresés