Menü

Központi víztisztító

2019. 10. 18. 07:00:00

Amikor szóba kerül a tiszta víz szerepe a mindennapokban, akkor jellemzően az ivóvíz minősége kerül főszerepbe. Ez persze nem is meglepő azt tekintve, hogy az egészségünk tekintetében mennyire fontos az, hogy makulátlan tisztaságú vizet fogyasszunk a mindennapokban. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a vizet nem csak ivásra használjuk, hanem főzésre, fürdésre, arcápolásra, valamint hajmosásra is. 

2017. 11. 21. 05:00:00

A központi víztisztító számos előnnyel jár, melyeket érdemes kiaknáznia. A rendszer közvetlenül a becsatlakozásra köthető, azaz az egész háztartásában elérhetővé válhat a színtiszta, kemikáliáktól mentes folyadék. Nem kell beérnie azzal, hogy a kristálytiszta víz csak a konyhában csapolható kancsóval, csapra, vagy pult alá szerelhető változattal. Ez több szempontból sem kényelmes megoldás, pláne ha ön tudatosan szeretné egész háztartását kiváló forrásból származó folyadékkal ellátni. 

2017. 03. 14. 05:00:00

A tiszta víz képzete ma már nem társul a csapból folyó folyadékhoz, ami azért jó, mert ez azt jelenti, hogy egyre többen ismerik fel a víztisztítás fontosságát. A központi víztisztító használatával egész otthonában garantálhatja, hogy mindenhonnan csak minőségi, tökéletesen tiszta víz folyik. A folyadék megfelelő mennyiségű, és minőségű fogyasztása egészségének megőrzése miatt elengedhetetlenül fontos. A dehidratáltság roppant veszélyes, így a folyadék optimális pótlása mindennapos feladata. 

2016. 12. 09. 13:03:00

A központi víztisztító olyan rendszer, amely nem csak a víz maximális tisztítását képes pillanatok alatt orvosolni, hanem mindezt roppant költséghatékonyan oldja meg, azaz a pénztárcánkat kímélő innovációról beszélünk. A központi víztisztító mindenképpen hosszú távú megoldást jelent a vizes problémáinkra. Mivel távlatokban gondolkodunk, így a költséghatékonyság is előtérbe kerül. 

2016. 11. 06. 13:55:00

A csapból koszos víz folyik, az íze nem természetes, tele van kemikáliákkal. Ez a helyzet sajnos elég sok háztartásban szokott fennállni. Természetesen nem kell Önnek sem beérnie ezzel az állapottal, hiszen beszerezhet egy olyan berendezést, amely megtisztítja és egészségessé teszi a vizet. Az Aquasana központi víztisztító remek munkát végez a víz tisztításával és a nap 24 órájában üzemel, tehát bármikor tiszta vizet kaphat, ha megnyitja a csapot.

2015. 09. 29. 08:18:00
A háztartásokban keletkezett szennyvíz visszakerül a körforgásba, de nem mindegy, hogy milyen minőségben. Az Európai Unió szabványérteket határozott meg, ami kimondja, hogy a szennyezett vizet csak tisztítás után lehet visszaengedni, hogy ismételten ivóvízként vegyük hasznát. Azonban az elmúlt évtizedek mezőgazdasági technikái miatt is jelentős mennyiségű vegyszer került a talajba, onnan a vízháztartásba. 
2015. 08. 02. 16:00:00
Az ivóvíz tisztítására egyre többen vásárolnak erre a célra kialakított berendezéseket, de megfeledkezünk a fürdővízről, ami legalább olyan káros hatással lehet a szervezetre, mintha elfogyasztanánk azt a vizet. A klór nemcsak az ivóvízzel kerülhet be a szervezetünkbe, hanem a bőrön keresztül a fürdővízből és a tüdőn át is a vízgőzből. 
2014. 11. 30. 09:19:39
A víztisztítás kérdése és fontossága napjainkban egyre inkább előtérbe kerül. Aki családi házban lakik és szán rá annyit, annak a legjobb a központi víztisztító beszerzése, hiszen így nincs tovább gondja, hogy melyik csapról engedje a vizet. Ezen felül, ha egyéni központi fűtéssel rendelkezik a ház, akkor a csövekben és radiátorokban keringő víz is ezzel a tisztított vízzel működhet.
2014. 09. 20. 11:28:00
Amennyiben a ház nagysága vagy elrendezése megköveteli, elképzelhető, hogy gazdaságosabb egy, az egész házat lefedő központi víztisztító beszerzése. A másik fontos szempont, ami miatt vásárlóink gyakran ezen berendezés mellett döntenek, az az, hogy azt szeretnék, hogy a ház minden csapjából, többek között a zuhanyból is tiszta víz folyjon. Ekkor gazdaságosabb a központi víztisztító beszerzése, minthogy minden csapra külön tisztítót szereljenek fel.

Keresés