Könnyen felhelyezhető a csapra szerelhető víztisztító

Már a „csapból is folyik”, hogy mennyire fontos a tiszta víz az emberi test egészséges működéséhez. Az tény, hogy a csapi, de a kutak vizei sem mindenhol tiszták, annak ellenére, hogy a legtöbb laboratóriumi érték az ún. határértéken belül van. Mégsem árt odafigyelni a vízre, hiszen testünk egyik legfontosabb és legtömegesebb eleme.

 A kereskedelemben nagyon sokfajta víztisztításra alkalmas készülék létezik, természetesen nagyon különböző kapacitásokkal és különböző áron. Talán az egyik legegyszerűbb a csapra szerelhető víztisztító, amelyik a vízforrás vizét tisztítja meg. Ezt leggyakrabban a konyhai csapra szerelik, hiszen innen használja egy háztartás a legtöbb emberi fogyasztásra szánt vizet. A másik fontos hely a fürdőszoba, ahol fürdünk és zuhanyozunk, de ide más készülék való. Az iváshoz és a főzéshez használt víz, a konyhai csapra szerelhető víztisztító segítségével kielégítő vízminőséget nyújt. Ennek a tisztítónak a karbantartása egyszerű és beszerzési ára is igen kedvező. Az átfolyási sebessége is elegendő egy család mindennapi felhasználása esetén, de például egy kisebb konyhának is megfelel, az óránkénti 200 l maximális teljesítmény. A csapra szerelhető víztisztító cserélhető filtert tartalmaz, amit az elfogyasztott vízmennyiségtől függően, kb. félévente ajánlott cserélni. Léteznek olyan filterek is, amelyekben ezüst szemcsék vannak. Az ezüstnek köztudottan nagyon jó vírus, baktérium és gomba elleni hatása van, tehát fontos feladatot lát el az átfolyó víz csírátlanításában. 

Címkék: csapra szerelhető víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."