csapra szerelhető víztisztító

2015-12-20 08:07:00
A csapra szerelhető víztisztítók kiváló és egyszerű megoldást jelentenek mindazok számára, akik tiszta és egészséges vizet szeretnének fogyasztani.
 
2015-07-20 08:14:36
Mivel egyre többen ismerik fel a tisztított víz, egészségre gyakorolt pozitív hatását, a víztisztítók iránti kereslet is jelentősen megnövekedett. A kereslet növekedésével a kínálat is szélesedett, így napjainkban többféle vízszűrőt is be lehet szerezni. A széles választéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja azt a készüléket, amelyre valójában szüksége van, az igényekhez mérten. Vásárlás előtt azonban nem árt tájékozódni, hogy valóban azt a készüléket szerezhessük be, amely minden igényünknek és elvárásunknak eleget tesz.
2015-06-08 08:53:18
Az Aquasana víztisztítók mindig is nagy elismerésnek örvendtek a világ minden tájékán, ami teljesen érthetőnek mondható, hiszen rendkívüli minőséget képviselnek. Az AQ-4000 csapra szerelhető víztisztító készülék is jól teljesít a független laboratóriumok által szervezett teszteken, ami az egyik leglényegesebb tényező a csapra szerelhető víztisztítók kapcsán. 
2014-12-15 07:30:00
Már a „csapból is folyik”, hogy mennyire fontos a tiszta víz az emberi test egészséges működéséhez. Az tény, hogy a csapi, de a kutak vizei sem mindenhol tiszták, annak ellenére, hogy a legtöbb laboratóriumi érték az ún. határértéken belül van. Mégsem árt odafigyelni a vízre, hiszen testünk egyik legfontosabb és legtömegesebb eleme.
2014-08-01 20:00:52
A tiszta víz, létszükséglet. Hiszen többek között ennek segítségével mossuk át belülről a testünket. Persze, ezt nem szó szerint kell érteni. Csak hát, már a csapból is az folyik, hogy a csapi víz nem a legjobb, különféle okok miatt. Vannak olyan vélemények, amelyek ásványvíz ivását javasolják, de ma már ezzel is sokan vitatkoznak. Azt mondják, hogy kizárólag ásványvizet fogyasztani sem jelent megoldást. 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."