Húsz éve létezik fordított ozmózis rendszer

A víz tisztítására többfajta gép alkalmas. Attól függ a tisztítás foka, hogy milyen finomságú szűrőt helyeznek el a berendezésben. A fordított ozmózist végző tisztítókban, a ma ismert egyik leghatékonyabb víztisztítás folyik. A fordított ozmózis víztisztító berendezésekben olyan szűrőket helyeztek el, amelyek 0,0001 mikron nagyságúak, tehát minden, ami ennél nagyobb a vízben, kiszűrésre kerül. 

Érdemes megemlíteni, hogy a baktériumok 1, a vírusok pedig 0,02 mikron nagyságúak. Tehát a fordított ozmózis szűrőrendszer ezeket a legapróbb részecskéket is kiszűri a vízből. Ennél fogva alkalmas kiszűrni a vízből mindent. A fordított ozmózis rendszerű szűrőket az amerikai hadsereg fejlesztette ki azzal a céllal, hogy a tengervízből ivóvizet készítsen a katonák részére.

Ez olyannyira jól sikerült, hogy a tömeggyártásba is bekerült ez a víztisztító rendszer és a háztartások is élvezhetik a tisztított víz jótékony hatásait. Az 1990-es évek elejétől álltak rendelkezésre azok a technológiai feltételek, amelyek biztosították az olyan finomságú szűrőket, amelyek lehetővé tették a fordított ozmózis rendszerű szűrést.

Ma ez a leghatékonyabb ismert módszer, amellyel tiszta víz nyerhető a csapból. Még a radioaktív részeket is képes kiszűrni. Mivel csak tiszta vízmolekulából áll a víz, így ezek magukhoz kötik az emberi testben lévő salakanyagokat, valamint a sok szabad elektron és protonnak köszönhetően, javul a test sejtjeinek elektromágneses rendszere. Manapság már az ozmózis víztisztító rendszer hozzáférhető áron vásárolható meg.     

Címkék: fordított ozmózis

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Fordított ozmózis
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."