Fordított ozmózis

Fordított ozmózis
2015-04-12 20:55:25
Víztisztítást vagy minőségi aktív szénnel végezhetünk, vagy fordított ozmózissal. Ez így persze csak keveseknek mond valamit, de nézzük meg mit is jelentenek ezek, és melyik a jobb megoldás! A fordított ozmózis hátránya, hogy nem csak a káros anyagokat, de az ásványi anyagokat is kivonja a vízből. (Kalcium, Magnézium, stb.) Márpedig ezekre a szervezetünknek szüksége van.
2015-03-10 05:37:00
Néhány évvel ezelőtt igen nagy divat volt a vízszűrők területén a fordított ozmózis berendezés. Nagyon látványos eladási technikával kínálták őket. Azóta valamelyest változtak a dolgok, de ez a fajta berendezés, habár valamelyest veszített a népszerűségéből, de még mindig keresett. Ezeket a berendezéseket eredetileg az amerikai hadsereg és az űrkutatási program részére fejlesztették ki, ugyanis szűrési finomságának köszönhetően, minden eltávolításra kerül a vízből, ami nem víz.
2014-11-16 10:13:00
A víz tisztítására többfajta gép alkalmas. Attól függ a tisztítás foka, hogy milyen finomságú szűrőt helyeznek el a berendezésben. A fordított ozmózist végző tisztítókban, a ma ismert egyik leghatékonyabb víztisztítás folyik. A fordított ozmózis víztisztító berendezésekben olyan szűrőket helyeztek el, amelyek 0,0001 mikron nagyságúak, tehát minden, ami ennél nagyobb a vízben, kiszűrésre kerül. 
2014-09-09 08:06:30
Amikor elterjedt, hogy a csapvíz a víz mellett sok más olyan anyagot is tartalmaz, amely nem a szomjunk oltását és testünkbe való beépülést szolgálják, akkor elkezdtek terjedni a különféle csapvizet tisztító berendezések. Sokan fordultak az ásványvizek használata felé, de ez nem túl gazdaságos megoldás.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."