Az ipari berendzések vízszűrőjéhez is ajánlott a homokszűrő

A kútvízszűrő része leggyakrabban a homokszűrő is. Nagyon fontos a különféle szennyező anyagok kiszűrése a vízből, de a homok magát a berendezéseket károsítja. Vannak olyan területek, ahol a vízben több a homok, mint általában és ez igen kellemetlen még akkor is, ha valójában a homok az egészségre nem káros. Amennyiben a vízszűrő valamilyen ipari gép vízellátását biztosítja, akkor viszont azért fontos a homokszűrő funkció, mert a gépeket komolyan károsíthatja vízben lebegő homok.

 Mielőtt megrendeli a gépet, mindenképp szükség volna egy vízanalízisre, ami az adott területen a víz összetételét mutatja, hogy a legoptimálisabb homokszűrő kerüljön a kútvízszűrőbe. Az előszűrők is gyakran ellátottak homokszűrővel, hiszen magát a vízszűrőt is károsíthatja, ha sok homok kerül a rendszerbe. Mivel a homokszűrő általában a kútvíztisztító részeként kerül forgalmazásra, fontos tudni, hogy milyen mértékű a vízfelhasználás az adott esetben, mivel ettől is függ, hogy mennyi homokot kell majd kiszűrni.

Tehát a megrendelő minél több adatot biztosít, annál hatékonyabb eszközt lehet elkészíteni számára. Az összeállított berendezésre igény szerint helyezik fel a csatlakozásokat, attól függően, hogy további tisztításra sor kerül-e még. Az ipari méretű víztisztítókhoz mindenképp ajánljuk a homokszűrő felszerelését, hiszen ez még mindig kevesebbe kerül, mintha a rendszert folyamatosan homok koptatja, mivel ez előbb utóbb szétrágja a mechanikus részeket és ezzel nagyobb kárt okoz, mint amennyibe a homokszűrő kerülne.    

Címkék :  Homokszűrő

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Homokszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."