Ön itt jár: > >

Homokszűrő

Homokszűrő
2015-01-02 11:48:00
Sokfajta kerti medence található már a kereskedelmi forgalomban. A kicsit nagyobbakhoz különféle szűrési technikák és berendezések használatosak, hiszen az ezekben lévő vízmennyiség nem engedi meg, hogy gyakran leengedjük. Az egyik leginkább használatos és legegyszerűbb a homokszűrő, aminek az alapelve a természetben is megtalálható. 
2014-09-15 14:04:00
A kútvízszűrő része leggyakrabban a homokszűrő is. Nagyon fontos a különféle szennyező anyagok kiszűrése a vízből, de a homok magát a berendezéseket károsítja. Vannak olyan területek, ahol a vízben több a homok, mint általában és ez igen kellemetlen még akkor is, ha valójában a homok az egészségre nem káros. Amennyiben a vízszűrő valamilyen ipari gép vízellátását biztosítja, akkor viszont azért fontos a homokszűrő funkció, mert a gépeket komolyan károsíthatja vízben lebegő homok.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."