Asztali vízszűrő választék

Az asztali vízszűrők esetében bevett gyakorlat az aktívszenes megoldással készült szűrők alkalmazása. Ezek a berendezések kiválóan alkalmasak a vezetékes ivóvíz tisztaságának biztosítására.
Az asztali vízszűrő szükségességét a legtöbb esetben a magas klórtartalom határozza meg. A klór alapvetően hasznos adalék, hiszen nélkülözhetetlen a baktériumok és vírusok elpusztításában, viszont ennek az az ára, hogy egész életünkben klóros vizet vagyunk kénytelenek fogyasztani. Vagy talán mégsem...

Az asztali vízszűrő kínálatban szereplő termékek hozzávetőlegesen a klórtartalom 90 százalékát képesek megszűrni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy teljesen eltűnik a vezetékes víz klóros szaga és íze. Sajnos a klór hatása nem csak a kellemetlen íz és szag miatt kerül említésre; a klórszármazékok között találhatók olyan vegyületek, amelyek összefüggésbe hozhatók a rákos megbetegedésekkel. Elsősorban a trihalometán és a trihaloetilén vegyületeket szoktuk említeni a legveszélyesebb klórszármazékok között.

Az asztali vízszűrő berendezések képesek megszűrni a legtöbb szennyeződést, amit a vezetékes víz tartalmaz. Nagyon sok esetben „csak” homokról és iszapról kell beszélni, ami egyes talajrétegek esetében jellemző, de a vízhálózat öregedésével egyre több rozsdára is kell számítani. Ez utóbbi nagyrészt a régi típusú kutak és csőhálózatok esetében jelent problémát. Az asztali vízszűrő által alkalmazott aktívszenes szűrő hatékonyan távolítja el a különböző szerves anyagokat is; a legtöbb esetben olajszármazékokról, növényvédő- vagy tápszerekről, hormonokról vagy egyéb vegyi anyagokról beszélhetünk. Mindemellett az asztali vízszűrő segítségével eltávolíthatjuk a különböző nehézfémeket is, amelyek felhalmozódhatnak a szervezetben és hosszú évek alatt akár komoly betegségek forrásai is lehetnek.  
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Asztali vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."