Menü

Asztali vízszűrő

2019. 08. 09. 09:00:00

A megfelelő víztisztító készülék megvásárlásakor bizony sok kérdés felmerülhet azzal kapcsolatban, hogy melyik mit tud nyújtani, és ennek eredményeképpen melyik bizonyul ideális választásnak. Érthető, hogy a pénzügyi szempontok is számítanak a döntés meghozatalakor, hiszen senki sem szeret irreálisan sok pénzt kiadni, ami nincs arányban a kiválasztásra kerülő berendezés értékével. 

2018. 06. 22. 07:00:00

Ha az egészség megőrzése kerül szóba, akkor a folyadékbevitel mellett biztosan nem mehetünk el. Tudta, hogy a felnőtt emberi szervezet körülbelül 75 százalékát víz alkotja? Így már nem csoda, hogy a megfelelő folyadékfogyasztás hiányában rossz közérzet, szédülés és különféle betegségek is előfordulhatnak. Nagyon fontos tehát, hogy legalább egy liter folyadékot fogyasszunk minden húsz testsúly kilogramm után. 

2017. 05. 23. 06:00:00

Számtalan víztisztító berendezés érhető el a piacon, eleget téve a megnövekedett igényeknek. Néhány éve viszonylag ismeretlennek számított ez az éra, annál is inkább, hogy az emberek többsége maximálisan biztos volt abban, hogy a csapból folyó víz, ivóvíz tökéletesen alkalmas fogyasztásra. Manapság már nem szükséges kampányolni amellett, hogy az igazán kristálytiszta víz nem közvetlenül a vezetékből érkezik. 

2016. 02. 21. 19:00:00
Az asztali vízszűrők esetében bevett gyakorlat az aktívszenes megoldással készült szűrők alkalmazása. Ezek a berendezések kiválóan alkalmasak a vezetékes ivóvíz tisztaságának biztosítására.
2015. 09. 27. 17:43:00
Nem csak egy új divat az asztali vízszűrő vagy vízszűrő kancsó használata, nem is csak fölösleges humbug, hanem alapvető fontosságú, hiszen a szervezetnek megfelelő mennyiségű és tisztaságú folyadékra, leginkább vízre van szüksége az egészség és jó közérzet megtartásához. Az asztali vízszűrő a lehető legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja a kellemes ízű, kellemes illatú és egészséges víz előállításának. 

Keresés