A vízszűrés fontossága a modern háztartásokban

A vízszűrés fontossága a modern háztartásokban

A víz életünk egyik legfontosabb alapköve. A nem megfelelő, koszos és egészségtelen víz fogyasztása napi szinten bizony komoly egészségügyi komplikációkkal járhat, márpedig a csapból érkező víz manapság elég kevés helyen üti meg a megfelelő szintet. Az ivóvíz minőségét szigorú egészségügyi, higiénés elírások szabályozzák, amelyek támpontot adnak azzal kapcsolatban, hogy milyennek is kéne lennie az otthoni csapvíznek. 

Elvileg minden ivóvíznek megszabott értékek közötti fizikai, kémiai jellemzőkkel kellene rendelkezni, azonban a fogyasztott víz minősége sok esetben szubjektív és emberenként változik a megítélése is. Az ivóvízben található kémiai és biológiai anyagoknak a mennyisége, összetétele azonban független az emberektől és ezeknek a koncentrációját kell manapság kordában tartani. A vízszűrő egységek kifejezetten ezért jöttek létre. A különböző vízben oldott gázok, főleg a szulfidok teszik a vizet például záptojás szagúvá, a nagy mennyiségű klór és arzén pedig a bőrt kezdi ki, amely hosszú távon rendkívül rossz hatással lehet az emberre.

Ha Ön is szeretné elkerülni ezeket a káros kemikáliákat, akkor a vízszűrő berendezés szükséges kiegészítő az otthoni háztartásba. Ma az ivóvizet a vízszolgáltatók minden esetben kezelik, sajnos azonban a kellemetlen szagok és ízek kiszűrése sok esetben a vízművek oldalán sem sikeres. Vegye Ön is kézbe a víztisztítást a legjobb Aquasana vízszűrő egységeinkkel, amelyek a felszerelés után tiszta és egészséges vizet fognak szolgáltatni az Ön háztartása számára is. Látogasson el webes felületünkre és tekintse meg termékeinket még ma!

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."