Menü

Háztartási vízszűrő

2019. 11. 05. 07:00:00

Bizonyára elgondolkodott már azon, hogy a csapból folyó víz vajon milyen összetevőket tartalmaz, és azok nem károsak-e az egészségére? Ez majdnem mindenkinek az eszébe jut néhány gondolat erejéig, a különbség csak az, hogy vannak, akik közömbösek maradnak a téma iránt, és vállat vonva csinálják tovább a dolgukat, míg mások a kezükbe veszik az irányítást, és a háztartási vízszűrő beszerzése mellett teszik le a voksukat. 

2018. 06. 29. 07:00:00

Az éltető víz szervezetünkben is nagymennyiségben megtalálható, tehát a folyadékpótlásra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Kevesen tudják, hogy a felnőtt emberi szervezet körülbelül 70 százalék vizet tartalmaz. Nem csoda hát, hogy míg étkezés nélkül viszonylag sokáig kibírja az ember, addig a vízhiány sokkal veszélyesebb lehet. 

2016. 11. 10. 15:31:00

A víz életünk egyik legfontosabb alapköve. A nem megfelelő, koszos és egészségtelen víz fogyasztása napi szinten bizony komoly egészségügyi komplikációkkal járhat, márpedig a csapból érkező víz manapság elég kevés helyen üti meg a megfelelő szintet. Az ivóvíz minőségét szigorú egészségügyi, higiénés elírások szabályozzák, amelyek támpontot adnak azzal kapcsolatban, hogy milyennek is kéne lennie az otthoni csapvíznek. 

2016. 06. 09. 10:24:32
Az, hogy minden nap megfelelő mennyiségű vizet fogyasszunk rendkívül fontos, mivel alapvetően hozzájárul ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk, valamint megőrizhessük optimális testsúlyunkat. A háztartási vízszűrő ebben segíthet. 

Keresés