Menü

Háztartási vízszűrő

2018. 06. 29. 07:00:00

Az éltető víz szervezetünkben is nagymennyiségben megtalálható, tehát a folyadékpótlásra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Kevesen tudják, hogy a felnőtt emberi szervezet körülbelül 70 százalék vizet tartalmaz. Nem csoda hát, hogy míg étkezés nélkül viszonylag sokáig kibírja az ember, addig a vízhiány sokkal veszélyesebb lehet. 

2017. 12. 22. 07:00:00

A háztartási vízszűrő arra hivatott, hogy a csapból, vezetéken keresztül érkező, ivóvíznek nevezett folyadékot olyan állapotba hozza (az ideális szűrőfolyamatoknak hála), hogy az valóban, maximálisan fogyasztásra alkalmas legyen. Necsak az aktuális szabályozásokkal összhangban, hanem az emberi szervezet igényeinek megfelelően. Utóbbi a lényeg, és utóbbi élvez elsőbbséget. Az egyszerű csapvizet rengetegen preferálják, a boltban kapható ásványi anyagokkal dúsított variációkkal szemben. 

2016. 11. 10. 15:31:00

A víz életünk egyik legfontosabb alapköve. A nem megfelelő, koszos és egészségtelen víz fogyasztása napi szinten bizony komoly egészségügyi komplikációkkal járhat, márpedig a csapból érkező víz manapság elég kevés helyen üti meg a megfelelő szintet. Az ivóvíz minőségét szigorú egészségügyi, higiénés elírások szabályozzák, amelyek támpontot adnak azzal kapcsolatban, hogy milyennek is kéne lennie az otthoni csapvíznek. 

2016. 06. 09. 10:24:32
Az, hogy minden nap tiszta és egészséges vizet fogyasztunk rendkívül fontos, mivel alapvetően hozzájárul ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk, valamint megőrizhessük optimális testsúlyunkat. A háztartási vízszűrő ebben segíthet. 

Keresés