A vízlágyítóval Ön időt, energiát és pénzt spórol!

Magyarország területének nagy részén kifejezetten kemény a víz, pedig több okból kifolyólag is fontos, hogy lágy vizünk legyen. A vízkő először is esztétikailag csúnya, másrészt a háztartási gépeinket tönkreteszi, károsítja, megrövidíti az élettartamukat. Ezért kiemelten fontos dolog a vízlágyítás. A vízlágyításnak több lehetőségét is ismerjük, a legősibb, legegyszerűbb a háztartási ecet, melynek rendkívül jó vízkőoldó, vízlágyító hatása van.

 Ezen kívül a gépi mosáshoz, mosogatáshoz vízlágyító sókat, egyéb vegyszereket használunk, valamint a vízkőoldáshoz is különféle, igen erős kémiai szerek kaphatók. Amik bár hatásosak, rendkívül károsak az egészségre és a környezetre. Ezért javasolt a kémiai anyagok helyett a vízlágyító berendezés használata, mely egyszerű ioncserés megoldáson alapszik, a vízben lévő kalcium és magnézium ionokat cseréli le nátrium ionokra. A víz keménységét ugyanis a Mg és Ca ionok okozzák. Ha vízlágyító berendezést használunk, rengeteg időt, energiát és pénzt spórolunk meg. Időt ott takarítunk meg, hogy nem kell a vízkőoldással, súrolással foglalkozni, a kádban, mosdóban, mosogatóban nem rakódik le a sárgás, csúnya vízkő.

Az energia megtakarítás ott fog jelentkezni, hogy a háztartási gépeink előbb tudják a vizet felmelegíteni, ha nem vízkövesek, hisz a vízkő nem vezeti jól a meleget, egy kívánt hőfok eléréséhez sokkal több energiára van szükség. Pénzt meg minden egyében spórolunk: kevesebb mosó és mosogatószerre lesz szükségünk, kevesebb sampon és tusfürdő fog fogyni. A háztartási gépeinket ritkábban kell javíttatni és cserélni, a csaptelepek, kazánok, egyéb szerelvények élettartama a vízkőmentesítés következtében megnő.

Címkék: vízlágyító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."