Víztisztító zuhanyfej, bőrünk ajánlásával

Víztisztító zuhanyfej, bőrünk ajánlásával

A víztisztító zuhanyfej sokak számára, első ránézésre fejtörést okoz. Miért is lényeges a fürdéshez tisztítani a vizet? Nem mindegy milyen minőségű a bőrünkre locsolt víz? Nem, nem mindegy. A víz, ugyanis számtalan káros tulajdonsággal rendelkezik, amennyiben nem megy át semmilyen tisztítási folyamaton.

Először is a klór, klór származékok nagymértékben szárítják bőrünket. A jelenséget talán nem is kell tovább elemeznünk: a fehér, kirepedezett bőr amellett, hogy viszket, ég, kellemetlen hatást kell, bizony kezelendő probléma. Különböző testápolókkal, testvajakkal segíthetünk a gondon, de miért ne akadályoznánk meg a probléma forrását?

A víztisztító zuhanyfej épp erre a kényelmetlen helyzetre nyújt egyszerű, és gyors megoldást. A bőrünk egészsége mellett magának a zuhanyfejnek is lényeges, hogy milyen hosszúra nyúlik a fürdőszobánkban eltöltött szolgálati ideje. Nagyon idegesítő, dühítő tud lenni, amikor hála a vízkő okozta bonyodalmaknak hetente kell pucolni a zuhanyfejet, sőt akár havonta egy-egy új darabot is be kell szerezni….

A vízkő tönkreteszi a háztartási berendezéseket, tömődést, meghibásodást, sőt sok esetben végleges károkat okozva. Az esztétikum már csak a harmadik lépcsőfok, hiszen a zuhanyzás közben a csempére fröccsenő vízből szépen kicsapódhat a vízkő, ami foltok formájában, jól látható módon megmarad. Ez bizony senkinek sem előnyös következmény.

A víztisztító zuhanyfej ezt is képes elhárítani, hiszen az ilyen rendszernek köszönhetően a kiáramló víz tiszta, ásványi sóktól, káros anyagoktól mentes, ami nem csak csempénknek, nem csak magának a zuhanyfejnek, hanem szervezetünknek, bőrünknek is tökéletes! 
 

Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."