Menü

Víztisztító

2019. 06. 28. 06:00:00

A víztisztító kortyolható kontrasztot hozhat az életébe és a poharaiba töltött víz minőségébe. Ha eddig azt gondolta, hogy a vezetékes rendszerből folyó ivóvíz a lehető legjobb alternatíva, amivel táplálhatja a szervezetét, akkor ez az elképzelés némileg kiigazításra szorul. Az igazság az, hogy egykor lehetséges, hogy ez az idilli gondolat megállta a helyét, ám manapság már egyre kevésbé nevezhető életszerűnek. 

2019. 05. 10. 06:00:00

Manapság egyre többször kerül szóba, hogy vajon mennyire egészséges a csapvíz? Sokan sokféleképpen vélekednek a témáról, ugyanis vannak, akik csak vállat vonnak a kérdés hallatán, míg mások nagy jelentőséget tulajdonítanak a dolognak, és tettekkel is bizonyítják azt. Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni, hogy megfelelő tisztaságú vizet fogyaszt-e a mindennapokban, akkor érdemes a víztisztító használata mellett döntenie. 

2019. 01. 22. 06:00:00

Amennyiben korábban egy speciális kialakítású víztisztító készülék beszerzése mellett tette le a voksát, akkor a lehető legjobb döntést hozta meg. A rendszeres használatával ugyanis nagy valószínűséggel az elfogyasztott ivóvíz nem károsítja sem az Ön, sem pedig a családtagjai egészségét. Annak érdekében, hogy a berendezés hosszú távon is megfelelően tudja ellátni a funkcióját, bizonyos időközönként szükségessé válik a víztisztító szűrő cseréje. 

2017. 10. 13. 05:00:00

A víztisztító teljes egészében megreformálhatja mindennapjait. A víz, mint életünk egyik lényegi eleme folyamatosan főszerepet játszik a hétköznapjainkban. Ha csak azt veszi alapul, hogy 24 óra alatt mennyi folyadékot fogyaszt el, s hogy annak mekkora részét biztosítja csapvízből, milyen értéket kap? Valószínűleg, ha tudatosan odafigyel egészségére, akkor a szám nagyobb lesz annál, mint amit, egy kurta vállrándítással félre lehetne söpörni. 

2017. 09. 12. 06:00:00

Hogy mire képes egy igazán jól működő víztisztító? Képletesen fogalmazva, tiszta vizet önt a poharába. Ha eddig még ennek a fontosságára nem gondolt, akkor érdemes elolvasnia a cikkünket. Az ivóvíz megnevezés megtévesztő lehet. Ha ezt hallja nyilván azt gondolja, hogy ez a víz pontosan olyan, emberi fogyasztásra optimalizált jellemvonásokkal rendelkezik, ami a lehető legjobb alternatívává varázsolja vízivás tekintetében. Ez, azonban így, ebben a formában nem igaz, s ez a kijelentés nem állja meg a helyét. 

2017. 08. 08. 06:00:00

Ha a fenti kérdésre az a felelete, hogy egyelőre semmilyet, mert még nem rendelkezik víztisztító készülékkel, akkor a legjobb, ha hamar változtat álláspontján. A csapból folyó víz ugyanis nem nevezhető egészséges alternatívának. Ma már tudjuk, hogy az íz- és illatrontó anyagokon kívül, amik sűrűn okoznak kellemetlen pillanatokat, megannyi kórokozó, lebegő szennyeződés úszkál a vízmolekulák között. Ezek a vezetékes vízben, mint „együtt járó kiegészítések” érkeznek, de a legkevésbé sem lehet őket szívesen látott vendégeknek nevezni. 

2017. 04. 18. 04:00:00

A víztisztítás mára már nem kérdés, hanem szinte elvárás. Tudjuk, hogy a csapból folyó víz ugyan fogyasztásra alkalmas, ám ez a megjelölés nem egyenlő azzal, hogy az egészségünk számára optimális. A víztisztító berendezések hihetetlen ütemben fejlődnek, újabbnál újabb innovatív technológiákat magukba olvasztva. 

2017. 02. 07. 10:00:00

Nem könnyű a választás, hogyha a fókuszba a háztartási víztisztítók kerülnek. Mindenképpen érdemes felmérnie egyedi igényeit, elvárásait, s azok tudatában már lényegesen könnyebb lesz a döntés, az alábbi típusok közül. A csapra szerelhető víztisztítók a konyhai csaptelep végére csatlakoznak, vagy a külső, vagy a belső menetes részre kell felcsavarni a berendezést. 

2017. 01. 25. 09:00:00

A víztisztító zuhanyfej sokak számára, első ránézésre fejtörést okoz. Miért is lényeges a fürdéshez tisztítani a vizet? Nem mindegy milyen minőségű a bőrünkre locsolt víz? Nem, nem mindegy. A víz, ugyanis számtalan káros tulajdonsággal rendelkezik, amennyiben nem megy át semmilyen tisztítási folyamaton.

2017. 01. 20. 16:00:00

Az Aquasana olyan magas minőséget képvisel a víztisztítók világában, mely garantálja a leírt szűrési adatok hitelességét és a hosszú élettartamot. Mi másra is lehet még szükségünk? Természetesen a hatékony víztisztításra, amiben az Aquasana az élen jár. Az ivóvíz megfelelő mennyiségű fogyasztása kötelező egészségünk megőrzéséhez. 

Keresés