Menü

Víztisztító zuhanyfej, bőrünk ajánlásával

Víztisztító zuhanyfej, bőrünk ajánlásával

A víztisztító zuhanyfej sokak számára, első ránézésre fejtörést okoz. Miért is lényeges a fürdéshez tisztítani a vizet? Nem mindegy milyen minőségű a bőrünkre locsolt víz? Nem, nem mindegy. A víz, ugyanis számtalan káros tulajdonsággal rendelkezik, amennyiben nem megy át semmilyen tisztítási folyamaton.

Először is a klór, klór származékok nagymértékben szárítják bőrünket. A jelenséget talán nem is kell tovább elemeznünk: a fehér, kirepedezett bőr amellett, hogy viszket, ég, kellemetlen hatást kell, bizony kezelendő probléma. Különböző testápolókkal, testvajakkal segíthetünk a gondon, de miért ne akadályoznánk meg a probléma forrását?

A víztisztító zuhanyfej épp erre a kényelmetlen helyzetre nyújt egyszerű, és gyors megoldást. A bőrünk egészsége mellett magának a zuhanyfejnek is lényeges, hogy milyen hosszúra nyúlik a fürdőszobánkban eltöltött szolgálati ideje. Nagyon idegesítő, dühítő tud lenni, amikor hála a vízkő okozta bonyodalmaknak hetente kell pucolni a zuhanyfejet, sőt akár havonta egy-egy új darabot is be kell szerezni….

A vízkő tönkreteszi a háztartási berendezéseket, tömődést, meghibásodást, sőt sok esetben végleges károkat okozva. Az esztétikum már csak a harmadik lépcsőfok, hiszen a zuhanyzás közben a csempére fröccsenő vízből szépen kicsapódhat a vízkő, ami foltok formájában, jól látható módon megmarad. Ez bizony senkinek sem előnyös következmény.

A víztisztító zuhanyfej ezt is képes elhárítani, hiszen az ilyen rendszernek köszönhetően a kiáramló víz tiszta, ásványi sóktól, káros anyagoktól mentes, ami nem csak csempénknek, nem csak magának a zuhanyfejnek, hanem szervezetünknek, bőrünknek is tökéletes! 
 

Keresés