Menü

víztisztítók tesztje

víztisztítók tesztje
2020. 05. 08. 08:00:00

A víztisztítók működésükben egyetlen cél eléréséért “küzdenek”, ez pedig a tiszta víz megteremtése. Milyen szép lenne, ha a vezetékeken keresztül, csapból folyó alternatíva maximálisan megfelelne az egészségügyi elvárásoknak. Ám nem ez a valóság. Természetesen iható a csapi víz, viszont nem tekinthető maradéktalanul minőségi verziónak.

2018. 10. 23. 06:00:00

A víztisztítók tesztje rámutat az egyes szűrési fajták hiányosságaira és persze kortyolható előnyeire. Az egészben az a legjobb, hogy ön is elvégezheti ezt a próbát, ugyanis a megbízható gyártók minden termékükhöz leírással szolgálnak. Ezek a szakanyagok részletesen foglalkoznak azzal, hogy mely anyagok kiszűrését garantálják a berendezések, s milyen teljesítményre képesek. 

2018. 09. 07. 05:00:00

Nagyon fontos, hogy mikor víztisztítók közül szeretnénk vásárolni, akkor körültekintően járjunk el és ne a marketingszöveg, hanem a tények alapján hozzunk döntést. A különféle vizsgálatok bebizonyítják, hogy pontosan mit szűr ki a vízből az adott készülék és ez a legfontosabb. Az vitathatatlan, hogy nincs értelme, hogy rozsdás csöveken keresztül folyó vízben lévő, gyógyszermaradványok, gyomirtók és féregirtó szerek maradványival, klórral, higannyal és egyéb fertőző anyaggal közvetlenül kapcsolatba kerüljünk ivás, vagy zuhanyzás alkalmával nap, mint nap. 

Keresés