Menü

Nem elhanyagolható a víztisztító berendezések tesztje

Nem elhanyagolható a víztisztító berendezések tesztje

A víztisztító berendezések tesztje tiszta vizet önthet a poharába, vagyis választ kaphat végre arra a kérdésére, hogy melyik vízszűrési eljárás a legjobb, illetve hogy mik azok a jellemvonások, melyek vitathatatlanul prioritást élveznek a bevásárlás során? A témában ugyanis rengeteg a kérdőjel és még annál is több a félinformáció, mely téves útra vezetheti önt. Ahhoz, hogy tisztán lásson ebben a kérdésben, tudnia kell, hogy a víztisztítás nem valamiféle úri huncutság, hanem egy egészség centrikus, tudatos döntés. 

A csapi víz vagy ivóvíz bár a rendelkezésére áll, hiszen csak meg kell nyitnia a csapot, és már töltheti ki a nedűt, de nagyjából ennyi ami pozitívumként elmondható. Ha mikroszkóppal megvizsgálná azt, amit bőszen kortyol, valószínűleg méterekre dobná el a poharát, hiszen a szervezet működésére káros anyagok úgy úszkálnak benne, mint a halak a tengerben. Na, többek között ezért annyira fontos a tisztítással foglalkozni. De jöjjenek a berendezések. Valószínűleg a tisztításra specializált kancsók és üvegek nem ismeretlenek az ön számára.

Sokan rajonganak értük, mert pofonegyszerűnek tűnek. Ám érdemes számolnia a számolni valóval. Egy ilyen kancsó beszerzése kifejezetten költséges és a fenntartása a legkevésbé sem takarékos. A szűrőt cserélni kell, ráadásul a vízhozam sem világrengető nagyságú. Miért ne koncentrálhatna arra, hogy vásárlásának célpontja ne csupán eredményes legyen a víztisztításban, hanem költséghatékony a munkában?

A víztisztító berendezések tesztje nem hagyja cserben!

A fordított ozmózis és az aktív szenes megoldás a két szűrési kategória, mely közül választhat. Előbbi mindent, szó szerint mindent eltávolít a vízből, vagyis az értékes ásványi anyagokat is. Ezzel szemben utóbbi, ha megbízható gyártó termékére szavaz, akkor csak a kártékony szennyeződéseket tartja pohara falán kívül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog víztisztító berendezések tesztje

Keresés