Menü

víztisztító berendezések tesztje

2018. 11. 13. 10:00:00

A víztisztító berendezések tesztje tiszta vizet önthet a poharába, vagyis választ kaphat végre arra a kérdésére, hogy melyik vízszűrési eljárás a legjobb, illetve hogy mik azok a jellemvonások, melyek vitathatatlanul prioritást élveznek a bevásárlás során? A témában ugyanis rengeteg a kérdőjel és még annál is több a félinformáció, mely téves útra vezetheti önt. Ahhoz, hogy tisztán lásson ebben a kérdésben, tudnia kell, hogy a víztisztítás nem valamiféle úri huncutság, hanem egy egészség centrikus, tudatos döntés. 

2017. 06. 29. 08:00:00

Egyre több helyen látni olyan innovatív fürdőszobai megoldásokat, ahol a vezetékes víz előbb víztisztító berendezések segítségével ténylegesen megtisztul, s csak ezek után jut el a mosdó, zuhanyzó csapjához. A kérdés, a fenti példa láttán sokakban felmerül: mi szükség van arra, hogy a tisztálkodáshoz használt víz is tisztított legyen? Nem luxus ez? Nem. Az ugye már elfogadott, nagyjából köztudott tény, hogy a vezetékes, ivóvíznek is hívott csapvíz nem a legalkalmasabb a fogyasztásra.

2015. 08. 13. 21:00:00
A csapvíz tisztítására szükség van, ez már elfogadott tény. De abban, hogy milyen készülékkel végezzük ezt, nem sok segítséget kapunk. Mindenki a saját készülékét dicséri, az általa forgalmazottat magasztalja, ígérnek mindenféle csodát, mutatnak hihetetlen teszteket, de honnan tudhatnánk, hogy mi igaz és mi nem? Sajnos sehonnan, de van egy módszer, amivel garantáltan jó minőségű vízszűrőt szerezhetünk be. 

Keresés