Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vízszűrő

Vízszűrő

Vízszűrő
2020. 05. 20. 14:07:27

A tiszta víz érték. Emellett biztosan nem mehetünk el napjainkban, amikor a fenntartható fejlődés egyre nagyobb hangsúlyt kap. De vajon mennyire értékeljük a csapból folyó vizet? A legtöbben kellemetlen mellékíze miatt döntenek inkább az ásványvizek mellett, pedig létezik e területen is fenntartható megoldás. 

2019. 11. 05. 07:00:00

Bizonyára elgondolkodott már azon, hogy a csapból folyó víz vajon milyen összetevőket tartalmaz, és azok nem károsak-e az egészségére? Ez majdnem mindenkinek az eszébe jut néhány gondolat erejéig, a különbség csak az, hogy vannak, akik közömbösek maradnak a téma iránt, és vállat vonva csinálják tovább a dolgukat, míg mások a kezükbe veszik az irányítást, és a háztartási vízszűrő beszerzése mellett teszik le a voksukat. 

2019. 09. 24. 06:00:00

A vízszűrő csapra szerelhető variációja méltán örvend nagy népszerűségnek. Azon túl, hogy a beépítése nem igényel óriási átalakítást, fúrást-faragást és bontást, roppantul eredményes a víztisztítás területén, és még a bekerülési költség nagysága miatt sem kell aggódnia. 

2019. 08. 09. 09:00:00

A megfelelő víztisztító készülék megvásárlásakor bizony sok kérdés felmerülhet azzal kapcsolatban, hogy melyik mit tud nyújtani, és ennek eredményeképpen melyik bizonyul ideális választásnak. Érthető, hogy a pénzügyi szempontok is számítanak a döntés meghozatalakor, hiszen senki sem szeret irreálisan sok pénzt kiadni, ami nincs arányban a kiválasztásra kerülő berendezés értékével. 

2019. 08. 06. 08:00:00

Napjainkban meglehetősen sokat döntenek úgy, hogy nem kérnek a központi vízhálózat nyújtotta szolgáltatásokból, helyette inkább kútvizet használnak. Ezt azzal magyarázzák, hogy a természetből érkező víz nincs tele mesterséges anyagokkal, például klórral, gyógyszermaradványokkal, hormonokkal és nehézfémekkel.

2019. 07. 19. 07:00:00

Amikor odamegyünk a csaphoz, hogy megtöltsük a poharunkat, akkor nagyon fontos, hogy tiszta, felesleges anyagoktól mentes víz kerüljön bele, ellenkező esetben az egészségünk vagy a közérzetünk látja kárát. Annak érdekében, hogy mindig biztosak legyünk a víz minőségében, érdemes a vízszűrő csapra szerelését választanunk.

2019. 07. 16. 07:00:00

Az egészségünk, közérzetünk szempontjából nagyon fontos, hogy mindig tiszta vizet fogyasszunk. Bár manapság sokan kérdőre vonják, de mi még mindig úgy gondoljuk, hogy a csapvíz bizonyul ideális választásnak a palackozott vizek helyett. A központi vízszűrő lehetővé teszi, hogy a csapból kifolyó víz mindig tiszta, jóízű és egészséges legyen. 

2019. 04. 26. 08:00:00

Sokan vannak, akik a kútból érkező vizet szeretnék felhasználni otthonukban. A legtöbben azon az állásponton vannak, hogy az ilyen víz garantáltan tiszta, hiszen a természetből érkezik. Bár a talajból feltörő víz valóban fogyasztható, ám érdemes tisztában lenni azzal, hogy a természetben is előfordulnak olyan anyagok, amelyek bár nem károsak az emberi szervezet számára, de fogyasztásuk nem is ajánlott. 

2019. 04. 16. 06:00:00

A szaküzletek polcain szép számmal sorakoznak az ásványvizek. A márkák minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen, és sokan kizárólag ilyen módon igyekeznek a család vízszükségletét megoldani. Tény pedig, hogy ez nem csak környezetvédelmi, hanem takarékossági szempontok szerint sem a legjobb választás. 

2019. 04. 05. 12:00:00

Az egészséges életmód elmaradhatatlan része a folyadékfogyasztás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai kor embere hajlamos túl keveset inni. Tény pedig, hogy nagyon fontos lenne a napi legalább három liter folyadék elfogyasztása, hiszen ezen az egész szervezet egészsége múlhat. 

Keresés