Vízlágyítók az ön szolgálatában

Vízlágyítók az ön szolgálatában

A vízlágyítók igazi hősök abban a csatában, ami a vízkő elleni küzdelemről szól. Az átkos vízkő. Hazánkban rendszeresen felmerülő problémát okoz a csapból folyó víz keménysége. A vízkő nemcsak egy egyszerű esztétikai gond. Bár tény, és való, hogy nehéz elmenni szó nélkül a pettyezett csempék, mosogatók, és csapok mellett. Ronda a látvány, és problémás a helyrehozás. Ez valóban csak a kisebbik baj. Az érem másik oldalán ugyanis ott vannak azok a készülékek, berendezések, melyek elhullottak a harcban. 

Kávéfőzők, mosogatógépek, sőt bojlerek fűtőszálai adják meg magukat sorban, a kibírhatatlan terhelésnek köszönhetően. Hiszen mit csinál a vízkő? Lerakódik, alattomosan megbújik, és szigetel, tömít, akadályozza a víz áthaladását. Ecetezéssel ideig-óráig részeredményeket ugyan elérhet, de a meccset többnyire a vízkő nyeri meg.

A víz lágyítása innentől kezdve nemcsak egyfajta igény, ami felmerülhet, hanem kötelesség, amit meg kell lépnie eszközei egészségének érdekében. Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű látványt nyújt a tiszta csempe, a csillogó kád, vagy éppen a ragyogó, s csak vízcseppektől fénylő mosogatótál. A vízlágyítók nemcsak a gépek jó állapotát szolgálják! A vízlágyítás egyik kézzel fogható pozitívuma, a kézzel többet nem fogható vízkő. A másik a vízátfolyással működő eszközök kicsattanó egészsége.

Ám a harmadik, s egyben talán legfontosabb következmény, hogy az ön szervezete is hálás lesz a gondoskodásáért. Lágyított vízben fürödni olyan érzés, mintha a természet lágy ölén, egy forrásban mártózna meg. A bőr, haj külön megbecsüli ezt a törődést. Ráadásul ecetet a jövőben elegendő lesz salátákhoz használnia, s mosóporra sem kell a jövőben annyit költenie!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyítók
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."