Menü

Rólunk mondták - Vásárlói visszajelzések

"Tisztelt Farkas Tamás Úr!
 
Nagyon szívesen segítek Önöknek. Több okból is.
Bármikor bármilyen kérdéssel fordultam Önökhöz, rövid időn belül, kimerítő és pontos, korrekt,  választ kaptam. A rendeléseim szinte mindig másnapra a kezemben voltak.
Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk. Borzalmas íze volt. Amióta beszereltük a vízszűrőt, azóta rengeteg csapvizet iszom, mert jó ízű, jó szomjoltó. Nekem a víztől jobb nem kell.
Tapasztalatok: Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt be a víz. A minősége pedig egyre rosszabb. Nekünk kell tenni valamit azért, hogy jobb ivóvízhesz jussunk. A csapra szerlhető víztisztító nekünk maximálisan bevált. Most gondolkozunk egy központi víztisztító beszerelésén, amivel az egész házban szűrt vizet kapnánk.  A víztisztító használata borzalmasan egyszerű, a szűrők cseréje is egy pillanat."
Üdvözlettel:
Schimpf Tamás


"Kedves Tamás!

Köszönöm az érdeklődését a vízszűrő iránt. Már korábban is gondoltam rá, hogy írok Önöknek, mert a víztisztitó berendezéssel nagyon meg vagyunk elégedve. A kisfiunk születése után határoztuk el, hogy beszerzünk egy vízszűrő készüléket, mert úgy döntöttünk, hogy a babának az egészsége, meg természetesen a sajátunk is nagyon fontos.
Lassan egy éve, hogy használjuk a víztisztító berendezést, és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Amikor korábban olvastam a vélemények között, hogy egyik pozitívum, hogy nem kell hazacipelni nehéz ásványvizeket kartonszámra, akkor csak mosolyogtam, és lám tényleg csodálatos dolog!!!! Megszüntek a "palackhalmok" és fantasztikus, hogy nem kell hetente hazacipelni több karton ásványvizet! A babának, - aki azóta már másfél éves - nem kellett/kell felforralnom a vizet. Ez is óriási segitség, valamint a zuhanyszűrő  használatától elmúlt a korábbi 1-1 ekcémás foltocska a bőréről."
Üdvözlettel,
Kuhár Adrienn

 "Kedves Tamás!
Sajnos a csapból olyan erős hyposzagú víz folyik, hogy kénytelenek voltunk valamilyen megoldást találni. Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el. Így találtunk az interneten az Aquasana vízszűrő berendezésekre. Nagyon jó minőségű a víz, így főzéskor sem kerül vegyszer az ételeinkbe. Fiam a barátainál több helyen ivott már tisztított vizet, de ez a legjobb. Ezért már tapasztalatból ő is ezt a megoldást választotta. A víztisztító ára, az egyszerű felszerelése, és a megbízható szűrőcserék neten való megrendelése volt számára is megnyerő.
A zuhanyszűrő már csak "hab a tortán" mivel a kettő együtt kedvezőbb volt. Azóta kevesebb testápolót használunk, és szó szerint a bőrünkön érezzük hogy jól választottunk!"
Judit"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel. Tisztább a víztisztító szűrőkön átszűrt viz, izre, látványra egyaránt. Bátran ajánlom ezt a víztisztító berendezést mindenkinek, aki szeretne kevesebb méreganyagot, klórt, egyéb szennyeződést vinni a szervezetébe.
Ps.: Éppen most akartam Önt hívni. A zuhanyszűrő készülékhez kérnék szépen egy új szűrőbetétet."
Köszönettel:
Juhászné Koós Edit


"Kedves Farkas Tamás!

Örömmel megosztom a tapasztalataimat az Aquanasa AQ4000 víztisztító készülékükről.

Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta).

Mivel a test kb. 70%-a víz, amit folyton pótolni kell, ezért úgy gondolom legalapvetőbb dolog az egészség szempontjából, hogy milyen vizet iszunk, hiszen ha naponta 2-3L vizet megiszunk, azzal rengeteg szennyezőanyagot vihetünk be.

Ásványvíz fogyasztásában is gondolkodtam, de ez a legolcsóbb ásványvízzel számolva is 30-40 Ft/L-re jön ki, és folyton el kell hozni a boltból, majd eldobni a rengeteg műanyag palackot. A vízszűrő megvétele után pedig 4 000 L-enként kell szűrőt cserélni, ami 12.700 Ft, így 3 Ft/L-re jön ki a tisztított víz, ami figyelemre méltó megtakarítás. Ez csak a pénz és környezetszennyezés része volt, de ha megnézzük az ásványvíz és vízszűrő berendezésen átszűrt víz közti minőségbeli különbséget, akkor meg kell, hogy mondjam, hogy a víztisztító minden várakozásomat felülmúlta: A szűrt víz legalább annyival jobb az ásványvíznél, mint az ásványvíz a szűretlen csapvíznél. E szűrt víz édeskés, krémes ízű. Akár 1 óra múlva is érzem a kellemes édeskés ízt a számban. Energiával tölt el, ami kellemes bizsergésként szétárad az ember minden tagjában. Reggelente sokkal frissebb vagyok. Érzem a harmóniát, ezt az energiát. Sokkal könnyebbnek, lazábbnak érzem magam, mióta tisztított vizet iszom. Előtte 2-2,5L-t ittam naponta (gyümölcsleveket, üdítőket is belevéve, mert nem szívesen ittam vizet) most 3-4L-t, és általában csak ezt a szűrt vizet. A tisztított vízzel főzött leves is határozottan finomabb lesz. Több ismerősöm szerint olyan vizet készíta a víztisztító, mint a forrásvíz.

A vásárlás előtt aggódtam, hogy amit írnak a víztisztító készülékekről az csak egy jó reklámszöveg, de most, hogy már megtapasztaltam, bátran ajánlom mindenkinek. Szerintem, ha mindenki használná a víztisztítót, az emberek jóval kevesebbet járnának orvoshoz.

Lehet kapni 250 000Ft-ért is vízszűrőt is, de nem tudom abban mi az extra, amiért ennyibe kerül. A jelen víztisztító csak hatod ennyibe kerül, és így is ég és föld különbség a csapvízhez képest, szerintem ennél jobb víz már nem kell.

Az internetes vásárlástól nem féltem, már évek óta vásárlok így, szinte hetente rendelek valamit, használt termékeket is és még egyszer sem kellett csalódnom."

Tisztelettel: Borjoli Csaba


"Az interneten könnyen meg tudtuk rendelni a víztisztító berendezést. Szállítást nem kértünk, mert a férjem időnként jár Kecskemétre a munkájából kifolyólag és Ő vette át személyesen a vízszűrőt, ahol korrekt kiszolgálást kapott.
A víztisztító beszerelés után előszőr megijedtünk, mert elzárás után még csöpögött a csap, de egy nap után ez megszünt. Nagyon kényelmes, hogy a víztisztító szűrőrésze a mosogató alatti szekrényben van és nincs útban, a mosogató csap mellett pedig kényelmesen elfér a víztisztító csapja, amit a gyerekeim is használnak és önállóan töltik meg a poharukat.
A munkahelyemre is hordok be üvegben tisztított vizet, és ott is ezt iszom.
Köszönjük szépen, nekünk nagyon bevált a vízszűrő."
Üdvözlettel:
Ihringné B. Ágnes


"A víztisztító készülékkel nagyon elégdettek vagyunk, két szűrőt szeretnénk rendelni a víztisztítóba."

Nagy Zsolt


"Kedves Tamás, a minap megérkezett a víztisztító, és annyira meg vagyunk vele elégedve, hogy amennyiben lehetséges, szeretnék egy újabb víztisztító megrendelésével élni a karácsonyi kedvezményes ajánlatukkal. Az nem probléma ha esetleg Karácsonyig már nem ér ide a víztisztító berendezés."

Köszönettel Kozák Lajos


"Szívesen osztom meg a tapasztalatomat az Önök Aquasana víztisztító készülékével kapcsolatban. Nos, lakótelepen lakunk Miskolcon. A vizet erősen klórozzák. A tea, a leves öntötte magából a hipó szagot. Az ételek így élvezhetetlenek voltak. A teás pohár alján sűrű fehér por volt, kaparta a torkunkat. A vízmelegítő belsejét gusztustalan fehér hártya, lepedék vonta be. Nos, ez volt a múlt. A víztisztító berendezésnek köszönhetően, újból élvezzük a csapi víz fogyasztását, a kiskorú gyermekeimnek már nem kell "könyörögni", hogy igyanak folyadékot. Leveseink, teáink újból a természetes íz világukkal ajándékoznak meg minket. Mindezt azért írjuk a víztisztító készülékről, mert őszintén így gondoljuk. Tamás, Önnek is személyesen köszönöm a segítséget!"
Köszönettel: dr. Sas Tibor

Keresés