Menü

Tisztított víz

tisztított víz
2020. 05. 29. 06:00:00

Tudta, hogy a felnőtt emberi szervezet átlagos vízigénye minimum két-három liter? Belegondolt már abba, hogy ennek biztosításához hány zsugor ásványvizet kell nap mint nap hazacipelni? A műanyag palackok egyébként sem korszerűek, és minden jóindulat ellenére sem oldható meg mindenhol a szelektív hulladékgyűjtés. 

2019. 10. 08. 08:00:00

A tisztított víz számtalan előnyös tulajdonsággal büszkélkedik, vezetékes társához képest. Egyrészt a tisztaságot szó szerint értheti. Első pillantásra látszik, hogy valóban kristálytiszta folyadék van a poharában, ami mellőzi azokat az anyagokat, amik eltorzítanák a színét, sőt nem egyszer ízét, illatát. 

2019. 08. 13. 07:00:00

A tiszta, szennyeződésmentes víz fogyasztása több szempontból is kedvező. Először is a megfelelő mennyiségű vízfogyasztást kell megemlítenünk, ami a szervezetünk számára létfontosságú. A mennyiség mellett azonban a víz minőségére is figyelmet kell szentelnünk annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk. 

2019. 05. 31. 09:00:00

A környezetvédelem egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban. A közösségi portálokon éppen úgy téma, mint a világméretű konferenciákon és a helyi rendezvényeken. A hétköznapokban sokan úgy gondolják, hogy hiába tesznek meg néhány lépést a környezettudatosság felé, azzal nem változik semmi. 

2018. 02. 20. 04:00:00

A tisztított víz a lehető leginkább egészség-tudatos alternatíva, amivel csak táplálhatja, ösztönözheti, serkentheti szervezetét. A folyadékbevitel fajsúlyos kérdés. Valószínűleg ön is hallott azokról a kutatásokról, melyek beigazolták azt a felvetést, hogy aki kevés vizet iszik, bizony hamarabb leépül agyilag. A demencia kialakulása egyes vélemények szerint például összefüggésbe hozható a dehidratáltsággal. (Ezek igazságtartalmát nem tudjuk megítélni.) Tehát téves úgy vélekednie a vízhiányról, mint egy a külsőben, száraz bőr képében megjelenő problémáról.

2016. 05. 22. 00:00:00
Sajnos manapság a csapból kijövő víz közel sem olyan minőségű, mint szeretnénk. A megfelelően tisztított víz mindenki számára fontos, mivel ellenkező esetben egészségügyi problémák is felléphetnek, amit mindenképpen el kell kerülnünk. Az egészséges, tisztított víz fogyasztása elősegítheti a táplálék-felszívódást, amely hatékonyabb anyagcseréhez és egészségesebb életmódhoz vezet. 
2015. 07. 06. 07:53:04
Manapság már egyre többen ismerik fel azt, hogy az egészségünk megőrzése érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű és tisztaságú víz elfogyasztása nap, mint nap. Mivel az utóbbi években igencsak megnőtt a víztisztítók iránti kereslet, így a kínálat is jelentősen szélesebb lett. Ennek hatására ma már cseppet sem egyszerű megtalálni azt a készüléket, amely ár-érték arányban a legmegfelelőbb lehet számunkra, hiszen könnyedén el lehet veszni a különböző termékeket felsorakoztató polcok között. 

Keresés