Menü

Tiszta víz az Ön otthonában is vízszűrő csaptelep segítségével

Tiszta víz az Ön otthonában is vízszűrő csaptelep segítségével

Sajnos hazánkban is több helyen tapasztalható, hogy a vezetékes ivóvíz nem éppen a legjobb minőségű. Vízszűrő csaptelep segítségével Ön is első osztályú szűrt ivóvízhez juthat közvetlenül a csapból.

Már biztosan Ön is tapasztalt olyat, hogy a csapból engedett víznek kellemetlen szaga volt, vagy éppen a víz színe, esetleg íze hagyott kívánnivalót maga után. A vezetékes víz ezen „rendellenességeit” a csatornarendszerekből az ivóvízhálózatba kerülő különböző szennyeződések okozzák.

Lakás- vagy háztulajdonosként Ön is szabadon dönthet arról, hogy milyen minőségű vizet szeretne fogyasztani, legyen szó akár a napi folyadékbevitel fedezéséről, főzésről vagy éppen a zuhanyzásról.

Víztisztító berendezéseink segítségével Ön is kristálytiszta ivóvízhez juthat közvetlenül a csapból. 

Miért fontos a vezetékes víz tisztítása

Habár a csapvíz Magyarország legtöbb területén iható, de annak minősége sok esetben nem megfelelő. Sajnos a vezetékes vízbe sok, az emberi szervezetre káros anyag kerülhet, aminek fogyasztása hosszú távon nem egészséges.

Közismert tény, hogy ivóvizeinkben kisebb-nagyobb mennyiségben előfordulhatnak gyógyszerszármazékok, hormonmaradványok, növényvédőszerek, nehézfémek és egyéb szennyező anyagok. Ezért is nagyon fontos, hogy a vízvezetékből érkező vizet megszűrjük, és tiszta, káros anyagoktól mentes vizet fogyasszunk.

A tisztított víz hatása a szervezetre

A tisztított víz nem csak belülről tesz jót a szervezetnek, hanem biztosítja a bőr hidratáltságát, feszességét, szépségét. Emellett a bőséges ivóvízfogyasztás hozzájárul a megfelelő anyagcsere biztosításához, a szervezet méregtelenítéséhez is.

Egy szó, mint száz: a megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta ivóvíz biztosítja az Ön és családja szervezetének egészséges, harmonikus működését.

Vízszűrő csaptelep – csapra szerelhető vagy pult alá szerelhető víztisztító

Választhatja a csapra vagy a pult alá szerelhető víztisztítót beépíthető csapteleppel.

A csapra szerelhető víztisztítót egy adapter segítségével tudja rácsatlakoztatni a meglévő csapra. A vízszűrő berendezést pedig a konyhapultra tudja elhelyezni. Az adapter tartalmaz egy váltószelepet, amellyel tud váltani a tisztított víz funkció és a sima mosogatáshoz használt víz funkció között. Beszerelése gyors és nem igényel szaktudást.

A pult alá szerelhető víztisztító berendezés a hozzá való beépíthető csapteleppel elérhető. Ezeknél a típusoknál a csaptelep vezetékét a pult alatt kell csatlakoztatni a vízvezetékhez. A víztisztító berendezést pedig a pult alá szükséges felszerelni. 

Új generációs, kombinált szűrős, beépíthető víztisztító csapteleppel - AQ-5200

Az AQ-5200 pult alá szerelhető víztisztító berendezés segítségével minden nap tiszta, egészséges vizet fogyaszthat.

A berendezés eltávolítja a vízből a klórt, és hatékonyan csökkenti a különböző emberi szervezetre káros anyagok mennyiségét a vízben. Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy a szervezet számára fontos ásványi anyagokat (pl. kalcium, magnézium) megőrzi a vízben.

A berendezést könnyű beszerelni, és a pótalkatrészek, valamint a szűrőcsere is egyszerű. A készülék üzemeltetése gazdaságos, hiszen csak 6 havonta szükséges a szűrőbetétek cseréje.

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége, további kérdése lenne, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken

Beépíthető csapteleppel ellátott új generációs víztisztítóinkkal Ön is kényelmesen és környezettudatosan varázsolhatja otthonába a tiszta víz élményét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés