Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

tiszta víz

tiszta víz

tiszta víz
2020. 06. 12. 06:00:00

A víz bolygónk és testünk jelentős részét teszi ki. A hasonlóság megdöbbentően érdekes, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a természet szerves részeit képezzük, s a vízfogyasztáshoz is így kellene hozzáállnunk. Világszerte, a fejlődő országokban komoly gondot jelent az ivóvíz hiánya, míg a nyugati társadalmakban gyakran nem megfelelően bánunk azzal. 

2020. 06. 09. 08:00:00

A műanyag palackok környezetre gyakorolt káros hatásaihoz kétség sem férhet. De mi a helyzet az emberi egészséggel? Egyre többet esik szó a BPA mentes termékekről, melyek arra hívják fel a figyelmet, hogy a BPA, mint vegyi anyag korántsem sorolható az egészséges összetevők közé. 

2020. 01. 31. 08:00:00

A címben nem egy vadonatúj sikerdiéta neve olvasható. Vízzel természetesen nem lehet fogyni, pontosabban: ha étlenül kizárólag folyadékot fogyaszt, mégpedig tiszta víz formájában akkor valóban megszabadulhat súlyfeleslegétől, de közben teljesen kizsigerelheti a szervezetét, éheztetve sejtjeit, szöveteit, melyek végül abszolút életmentő üzemmódba kapcsolnak, és még a vizet is megkötik, biztosítva a test fennmaradásához szükséges körülményeket. 

2020. 01. 21. 06:00:00

A vas élettani hatásai felbecsülhetetlen értékűek. Ez az elem felelős a sejtek oxigén ellátásáért. Az emberi szervezetben nagyjából 4-5 gramm található belőle, nagyrészt fehérjeszerkezetek részegységeként. A vér színe nagyon leegyszerűsítve a vas oxidációs állapotától függ. 

2020. 01. 14. 11:00:00

Az optimális folyadékbevitel naponta 2-3 liter vizet jelent. Sokáig ez a kijelentés kőbe vésett szabályként létezett a köztudatban, amiről mindenki egységesen úgy gondolta: igaz és éppen ezért megingathatatlan. Ehhez képest ma már tudjuk, hogy ez az érték nem teljesen fedi a valóságot, különösen azért nem, mert minden ember más és más. 

2020. 01. 07. 05:00:00

A ballonos ásványvíz a legjobb alternatíva, ha egészségtudatosan kíván gondolkodni. Vagy mégsem? Létezik nála jobb variáció? Az ásványvizek kérdése eléggé problematikus és tele van komoly ellentmondásokkal. Vannak, akik kitartanak amellett, hogy tökéletesen alkalmasak a rendszeres fogyasztásra, míg mások állítják, hogy ez nem így van. 

2019. 12. 24. 07:00:00

A víz maga az élet, akárcsak a levegő. E kettő nélkül a Föld lakatlan bolygóvá avanzsálhatna néhány szempillantás alatt. Az emberi szervezet kilencven százaléka víz, önmagában ez az egy tény bizonyíték erejű. A nedvesség ráadásul információvivő csatorna is egyben, azaz a vízmolekulák rezgéseikkel különböző kódokat adhatnak át a sejteknek, szöveteknek. 

2017. 07. 04. 06:00:00

Az elmúlt években a vízkezelés témája rengeteget változott. Onnan, hogy az emberek többsége kötötte az ebet a karóhoz: „márpedig a csapvíz ivóvíz, tehát jó”, eljutottunk odáig, hogy a drasztikus, minden alkotóelemet kivonó víztisztítási módszerek divatját éljük. Egyik szélsőség sem vezet reális látásmódhoz. Muszáj meghúznia a vonalat akkor, ha valóban eredményesen szeretné otthonában tisztává varázsolni vezetékes vizét. Mi a baj a drasztikus megoldásokkal? A szó már önmagában megválaszolja a kérdést, az, hogy túlságosan szélsőséges.

2016. 05. 01. 08:06:00
Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért is van szükség az ivóvíz szűrő használatára, hogy miért szükséges a csapból folyó vizet megtisztítanunk, mielőtt elfogyasztjuk azt. Az elfogyasztott víz minősége és a testünk, szervezetünk egészsége között óriási kapcsolat van.
2016. 04. 22. 15:20:05
Biztosan ön is gondolkozott már azon, hogy változtatni kéne életmódján, mert keveset mozog, esetleg egészségtelen ételeket eszik. Kisebb változásokkal nagy eredményeket lehet elérni, amiben cégünk és termékeink nagy segítséget tudnak nyújtani, hiszen könnyedén egészséges víz folyhat az ön csapjából is. 

Keresés