Menü

A víztisztító ozmózis hatékonysága megkérdőjelezhetetlen!

A víztisztító ozmózis hatékonysága megkérdőjelezhetetlen!

A víztisztító ozmózis, ha nem is csodára, de maradéktalanul eredményes víztisztításra mindenképpen képes. Márpedig, némileg visszacsatolva a kiindulási gondolatra, ez akár csodával is felérhet. Főleg, ha számításba veszi, hogy az emberi szervezet számára milyen nagymértékben elengedhetetlen a tiszta víz fogyasztása. 

Utóbbi tény, azonban nem érvényesíthető vagy élhető meg akkor, ha pusztán a vezetékből érkező nedűre hagyatkozik nap, mint nap. Hogy miért? Az ivóvíz nevében valóban hordozza az “ivó” jelzőt, ám sokak szerint valójában még jócskán tisztításra szorul.

Az a víz, ami a csapból folyik nem a legideálisabb. Erre kiváló példa a csempéken kiütköző vízkő, ami ráadásul a vízátfolyással és hőtermeléssel működő gépek végét is jelentheti. Az ásványi sók koncentrált jelenlétének hála a vízkő kicsapódik, lerakódik s ezáltal rengeteg látható és láthatatlan kellemetlenséget okoz.

Ám az íz- illat és állagrontó anyagok szabad szemmel, ízérzékeléssel is felfedezhetőek. Ha már tartott a kezében úgy pohár vizet, hogy az üveg falára mintegy kicsapódott a klór, vagy éppen a vöröses-barnás vas, akkor tudja mire gondolunk. Ez nemcsak ránézésre kiábrándító, hanem ízlelés szempontjából sem üdítő élmény.

A víztisztító ozmózis tiszta vizet önt a pohárba!

A fentiek csupán érzékeltették, hogy mennyire összetett a víztisztítás témája, s hogy ez olyasfajta feladat, ami az egészség támogatása érdekében tulajdonképpen nélkülözhetetlen. A víztisztító ozmózisnak, mint rendszernek köszönhetően ténylegesen tiszta vizet önthet a poharába vagy akár fazekába, messzire száműzve az illúzió és kortyolás romboló, negatív élményeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog víztisztító ozmózis

Keresés