Óriási érték a tiszta víz

Mi, akik mindennap használhatunk tiszta vizet, fel sem fogjuk, hogy ez mekkora kincs. Természetesen a tiszta víz is különböző. Hiszen a csapból nálunk sem mindig tiszta víz folyik. Az intenzív mezőgazdaságnak köszönhetően, gyakran a csapból folyó ivóvízbe növényvédő szer vagy műtrágya maradványok oldódnak, de az is előfordul, hogy homok, vagy rozsda kerül a tiszta víz helyett a pohárba.

A csapvízben fertőtlenítésre használt klór sem tesz jót az egészségünknek. Persze ez még mindig sokkal jobb, mintha a víz fertőzött volna, ami előfordul például Afrikában, ahol emberek és gyermekek halnak bele a fertőzött víz következtében fellépő betegségekbe. Semmi esélyük tiszta vízhez jutni, mivel azon a környéken nincs.

Persze pénzzel ez a helyzet változhatna, de egyelőre erre nincs lehetőség. Ezért, amikor mi a tiszta víznél még tisztábbat szeretnénk, az helyén való, de jó tisztában lenni azzal is, hogy az alapfeltételeink adottak. Természetesen, mindenki a saját egészségéért felel és nagyon jó, ha önmaga gondoskodik arról, hogy jó egészségben legyen.

Mivel a víz a legnagyobb arányú alkotóelemünk, nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet viszünk be a testünkbe, hiszen szervezetünk nem tud minden szennyező és egészségkárosító anyagot átdolgozni, kiszűrni. Tehát minél tisztább a víz, ami a szervezetünkbe kerül, annál könnyebb dolga van. Erre lehetőséget adnak a különféle vizet tisztító berendezések, amelyek komplexitásuknál fogva, különböző alapossággal tisztítják meg a rajtuk átfolyó vizet.       

Címkék: tiszta víz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tiszta víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."