Menü

Miért felelős a vízszűrő?

Miért felelős a vízszűrő?

A vízszűrő egyetlen dologért felelős: a poharába csapolt víz tisztaságáért. Azok a rendszerek, melyek szűrőbetétek segítségével arra hivatottak, hogy megóvják önt a vezetékből folyó vízben úszkáló adalékoktól megannyi variációban kínálják magukat. Azaz kizárólag öntől függ, hogy milyen típus mellett teszi le a voksát. A választás természetesen nem könnyű, de ha fel tudja mérni egyedi igényeit, s azokat mérlegelve átlátja a leglényegesebb szükségleteit, akkor pillanatok alatt átvilágíthatja a különböző modellek közötti különbségeket.

A mennyiség például nagyon is mérvadó mértékegység. A gyakorlat nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy önnek érdemes regisztrálnia, hogy 24 óra alatt mennyi vizet fogyaszt el a háztartásában. Nyilván itt elsősorban az iváshoz, főzéshez, sütéshez felhasznált folyadékról van szó, de bátran gondolkodhat komplex, egész otthonát behálózó rendszerben. Utóbbi esetben ugyanis a tisztálkodáshoz alkalmazott variáns is tökéletes minőséggel büszkélkedhetne, ami egészsége szempontjából korántsem mellékes.

Az intelligens vízszűrő ma már nem álom!

Jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy vajon egy ilyen szerkezet – legyen szó kancsóról, vagy csapra szerelhető típusról – milyen mértékben szűri meg a vizet? Hiszen azért azt túlzás lenne állítani, hogy a csapvíz semmirevaló. A mai innovatív közegben a szűrők kizárólag azokat az anyagokat távolítják el az ivóvízből, melyek az emberi szervezet számára előnytelenek. Tehát nem desztillált víz keletkezik, melyben szó szerint semmilyen plusz anyag nem fedezhető fel. A test táplálására, hidratálására tökéletesen alkalmas szűrt víz magába foglal minden, az élő szervezetek működéséhez szükséges molekulát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Vízszűrő betét

Keresés