Miért felelős a vízszűrő?

Miért felelős a vízszűrő?

A vízszűrő egyetlen dologért felelős: a poharába csapolt víz tisztaságáért. Azok a rendszerek, melyek szűrőbetétek segítségével arra hivatottak, hogy megóvják önt a vezetékből folyó vízben úszkáló adalékoktól megannyi variációban kínálják magukat. Azaz kizárólag öntől függ, hogy milyen típus mellett teszi le a voksát. A választás természetesen nem könnyű, de ha fel tudja mérni egyedi igényeit, s azokat mérlegelve átlátja a leglényegesebb szükségleteit, akkor pillanatok alatt átvilágíthatja a különböző modellek közötti különbségeket.

A mennyiség például nagyon is mérvadó mértékegység. A gyakorlat nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy önnek érdemes regisztrálnia, hogy 24 óra alatt mennyi vizet fogyaszt el a háztartásában. Nyilván itt elsősorban az iváshoz, főzéshez, sütéshez felhasznált folyadékról van szó, de bátran gondolkodhat komplex, egész otthonát behálózó rendszerben. Utóbbi esetben ugyanis a tisztálkodáshoz alkalmazott variáns is tökéletes minőséggel büszkélkedhetne, ami egészsége szempontjából korántsem mellékes.

Az intelligens vízszűrő ma már nem álom!

Jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy vajon egy ilyen szerkezet – legyen szó kancsóról, vagy csapra szerelhető típusról – milyen mértékben szűri meg a vizet? Hiszen azért azt túlzás lenne állítani, hogy a csapvíz semmirevaló. A mai innovatív közegben a szűrők kizárólag azokat az anyagokat távolítják el az ivóvízből, melyek az emberi szervezet számára előnytelenek. Tehát nem desztillált víz keletkezik, melyben szó szerint semmilyen plusz anyag nem fedezhető fel. A test táplálására, hidratálására tökéletesen alkalmas szűrt víz magába foglal minden, az élő szervezetek működéséhez szükséges molekulát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Vízszűrő betét
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."