Menü

Melyek az alumínium kulacs kikezdhetetlen tulajdonságai?

Melyek az alumínium kulacs kikezdhetetlen tulajdonságai?

Az alumínium kulacs könnyű súlyával, korrózióálló jellemvonásaival és BPA mentes kivitelezésével pazar választás, főleg, ha rendszeresen sportol, kirándul vagy nemes egyszerűséggel ahová csak megy magával kívánja vinni az otthon bekészített vizet. 

Több típus mindennek tetejében hőtartó jellemzővel is büszkélkedik, vagyis akár forró teáról, akár jéghideg vízről legyen szó, a kulacs hosszú időn át megőrzi a folyadékok eredeti hőmérsékletét. Bár nyilván ez a funkció hatékonyság tekintetében nem mérhető össze a termoszok kínálta hőtartás milyenségével, ám ettől függetlenül kifejezetten hasznos tulajdonságról van szó.

A könnyű súly is kiemelendő előny, hiszen önmagában a teletöltött kulacsnak van tömege - épp annyi, amennyi folyadékkal megtölti. Ha ehhez még az önsúly is becsatlakozik, mint jelentőségteljes adat, akkor úgy érezheti, hogy túlságosan sokat cipel néhány otthoni kortyért cserébe. Az alumínium, azonban pillekönnyű éppen ezért nem húzza le a vállát vagy válltáskáját.

A további pozitívumok listájához tartozik, hogy az alumínium annak ellenére, hogy könnyű, könnyen alakítható fém, mégis nagyon ellenálló. A korrózió nem tud benne kárt tenni, s az összetörése sem egyszerű feladat, lévén kiválóan bírja a fizikai, mechanikai megpróbáltatásokat. Vagyis a hosszú élettartam garantálható.

Az alumínium kulacs megvásárlása sokszorosan megtérülő befektetés!

A műanyag alternatívákhoz viszonyítva az alumíniumból készített variáció beszerzése költségesebb, viszont fel sem lehet sorolni mennyi mindent nyerhet, egyetlen tudatosan jó döntéssel. A kulacs az első örömteli használat alkalmával visszahozza a konyhára az érte kiadott összeget, s ez ahogy telik az idő annál fokozottabbá válik, hála az elégedettségnek és a fent felsorakoztatott előnyöknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Alumínium kulacs

Keresés