Menü

Ha víztisztító alkatrészekre van szüksége

Ha víztisztító alkatrészekre van szüksége

Amennyiben ön rendelkezik már víztisztítóval, de valamilyen oknál fogva kiegészítőkre, szerelvényekre vagy alkatrész utánpótlásra van szüksége, esetleg le szeretné cserélni a csaptelepet hozzá, akkor erre van lehetősége. Lecserélheti régi váltószelepét egy újra, mellyel könnyen tud váltani a vezetékes víz illetve a szűrt ivóvíz használata között. 

Ehhez javasoljuk, hogy vásárolja meg prémium minőségű, modern megjelenésű csaptelepeinket, melyek elfordítható csappal rendelkeznek. Egy érintésre kristálytiszta vízzel telik meg pohara vagy edénye, mely a fényes króm felülettel bevont, trendi megjelenésű csaptelepeinkből folyik és melyeket megtalálhat honlapunkon a víztisztító alkatrészek között.

Ha szivárog a szűrőtartály a kupakok mentén vagy a cső beillesztésénél, javasoljuk a kupak-szett kicserélését tömítőgyűrűvel. De a teljes szűrőház cseréje is lehetséges. Igényeseknek a zuhanyozófejhez illeszthető vízszűrőinket is javasoljuk. Bármilyen zuhanyvízszűrővel is rendelkezzen már, ajánljuk hozzá a masszírozó zuhanyfejet és vezetéket, melyet univerzálisan akármilyen zuhanyszűrő berendezéshez vagy csaptelephez hozzá lehet csatlakoztatni.

Pult alatti vízszűrők beépítéséhez szüksége lehet csap és szerelvények beszerzésére, melyek installálása könnyen bárki által elvégezhető, nincs szükség szaktudásra vagy szakember segítségére. Csak egy kisebb lyukat kell fúrnia a konyhapulton a megfelelő helyre, így fúróra lesz szüksége valamint ezen kívül egy kombinált fogóra és rövidebb, mint fél óra alatt végezhet a szereléssel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító alkatrészek

Keresés