A fordított ozmózis elvén működő víztisztítás ásványi anyagokat von ki a vízből

Víztisztítást vagy minőségi aktív szénnel végezhetünk, vagy fordított ozmózissal. Ez így persze csak keveseknek mond valamit, de nézzük meg mit is jelentenek ezek, és melyik a jobb megoldás! A fordított ozmózis hátránya, hogy nem csak a káros anyagokat, de az ásványi anyagokat is kivonja a vízből. (Kalcium, Magnézium, stb.) Márpedig ezekre a szervezetünknek szüksége van.

 Ma már a vezető vízszűrő gyártó cégek nem ajánlják az ásványi anyagok kivonásával járó vízszűrő technológiákat. Ennek következtében csökkent a népszerűsége ezeknek a fajta víztisztítóknak. Nem csak, hogy szüksége van a szervezetünknek az ásványi anyagokra, de kifejezetten káros olyan vizet fogyasztani tartósan, mely teljesen mentes az ásványi anyagoktól, mert ásványianyag-hiányos állapot alakulhat ki. Kutatások eredményei mutatják ki, amit a Világ Egészségügyi Szervezete (WHO) is megerősített, hogy az ivóvíznek tartalmaznia kell alapvető ásványi anyagokat. Ugyanis az ezektől mentes víz több hidrogént tartalmaz, mely gyakorlatilag savas kémhatású, és a ph értéke 7 alatt van.

Ha savas kémhatású anyagot juttatunk a szervezetünkbe, a testünk a szükséges ásványi anyagokat a fogainkból és a csontjainkból fogja kivonni azért, hogy bikarbonátot termeljen, ami semlegesíti a savat. Másrészt, ha a szervezetünk elsavasodik, akkor a szabadgyökök termelődése megnő, ami növeli a rákos betegségek kialakulásának kockázatát. A rákos sejtek növekedéséhez igen kedvező a savas környezet. A fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezés a molekulaméret elvén távolítja el az anyagokat. Ezek a berendezések fokozott karbantartást igényelnek.

Címkék : ozmózis

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Fordított ozmózis
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."