Menü

doTERRA Anchor - Megszilárdító olajkeverék

Ár:
11.490 Ft (9.047 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 2.400 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

20 - 30 % kedvezmény minden doTERRA termékre

Az Anchor - Megszilárdító olajkeveréket megvásárolhatja úgy is, hogy itt végigmegy a vásárlási folyamaton, de van módja annak is, hogy 20-30 %-kal olcsóbban jusson hozzá a doTERRA termékekhez. Kattintson a következő linkre, ami doTERRA hozzánk tartozó oldalára vezeti Önt. Amennyiben regisztrál és itt vásárolja meg a kívánt terméket, akkor azzal bekerül a törzsvásárlóink közé és automatikusan 20-30 %-kal kedvezőbben vásárolhat minden doTERRA terméket. (A regisztrációkor vásárolni kell egy minimum 25 € -s kezdőcsomagot, ami további hasznos doTERRA termékeket tartalmaz, de a regisztráció a későbbiekben semmilyen kötelezettséggel nem jár! ) Ehhez kérjük kattintson ide és vásároljon a LUPO VITA KFT és a doTERRA közös oldalán! Ha nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, akkor kérjük folytassa a vásárlást ezen az oldalon!

A Doterra Anchor megszilárdító olajkeverék termékleírása

Ebben az őrülten rohanó, modern világban néha gyökértelennek és bizonytalannak érezzük magunkat, eláraszt bennünket a temérdek tennivaló, és már nem is tudjuk, mi érdemes igazán a figyelmünkre. Az egyensúly megtalálása aromaterápia és egyszerű jógagyakorlatok útján nagyszerű első lépés lehet. A dōTERRA Anchor Megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugtató erővel közelíthet a gyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja a közösségtudatot, az érzelmi összhangot és a belső bölcsességet.

A Doterra Anchor megszilárdító olajkeverék használati módjai

Vigyen fel belőle a bokára, a gerinc alsó szakaszára és a talpra a kiteljesedés és a nyugalom érzése érdekében.

  • Élvezze az Anchor keverék által kínált előnyöket, valahányszor csak szétszórtnak és gyökértelennek érzi magát
  • Az Anchor aromájához tökéletesen passzoló jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).
  • Használhatja jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

A Doterra Anchor megszilárdító olajkeverék használati utasítása

  • Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle néhány cseppet párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.
  • Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre.

További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

A Doterra Anchor megszilárdító olajkeverék összetevői és jellemzői

Összetevők: Levendula, vörös cédrus, tömjén, fahéj, szantálfa, fekete bors és pacsuli esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aroma Jellemzői: Gazdag, földes, fűszeres, fás

A Doterra Anchor megszilárdító olajkeverék elsődleges előnyei

  • Támogatja a jógagyakorlatok hatékonyságát

  • Serkenti a kiteljesedés és a bátorság érzését

  • Hozzájárul egy olyan szilárd alap megteremtéséhez, ahonnan már könnyű lesz továbblépni

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: align, doterra, központosító

Keresés