Menü

csapra szerelhető vízszűrő

2018. 02. 11. 10:00:00

A csapra szerelhető vízszűrő házhoz hozza önnek a tiszta, ivásra optimalizált vizet, melyet más körülmények között nem teremthetne elő. Persze még napjainkban is sokan vélik úgy, hogy a vezetékes rendszerből származó variáció, csak azért, mert hivatalosan ivóvíz elnevezéssel kerül forgalomba nemcsak, hogy nem ártalmas, hanem kifejezetten pozitívan hat az emberi szervezet működésére. Ez, azonban kérdéses információ.

2015. 11. 17. 09:00:00
Ma már köztudott, hogy a minőségi víztisztítók által előállított tisztított víz a palackos változatnál jóval olcsóbb. A kérdés tehát már nem az, hogy szükség van-e víztisztítóra, hanem, hogy milyen típusú felel meg az igényeinknek. A csapra szerelhető vízszűrő az egyik legegyszerűbb változat, melynek beszerelése és beüzemelése nem igényel szakmai tudást vagy tapasztalatot.
2015. 09. 01. 11:33:00
Miért van szükség vízszűrő berendezésre?A víz minőségét mindig hatóság vizsgálja. Egy településen a vízmű szolgáltató felel a megfelelő minőségéért. Vannak szabványértékek, ezen értékeknek kell megfelelni. A WHO ajánlása az alap, azonban az Európai Unióban hatályos irányelvet kötelező betartani. Magyarország a felszín alatti vízkészlettel jól áll, az Alföldön védett vízkészletünk van. 

Keresés