Az aktívszenes vízszűrő az adszorbeálás királya!

Az aktívszenes vízszűrő az adszorbeálás királya!

Az aktívszenes vízszűrő kitűnűen adszorbeál, ami a végeredmény szempontjából roppant előnyös. De mégis mit jelent ez a sokat emlegetett, hallott, idegenül csengő kifejezés? A vezetékes víz, vagy nevezzük ivóvíznek csak elvileg a lehető legjobb alternatíva a fogyasztás szempontjából nézve. Valójában, azonban számos szerves anyaggal telítődik, melyek a víz élvezeti értékét nagymértékben csökkentik. Nemcsak az ízrontó adalékokról van szó, bár tény és való, hogy pusztán jelenlétükkel negatív következményeket generálnak, a jóízű vízivás ellenlábasaiként. 

De az illat, sőt állagrontó komponensek igazán látványos pusztításra képesek. Ha öntött már a poharába klórtól fehérlő vizet, melynek konkrétan szaga volt, akkor tudja mire gondolunk. Nem egyszer szoktak azzal viccelődni a szerencsétlenül járt érintettek, hogy egy pohárnyi uszoda tárul eléjük.

Sajnos a szennyvíztisztítás során ezek az anyagok hátra maradnak, s ha nem lép fel ellenük, vagyis nem veti alá további hatékony tisztítási módszernek a vezetékes rendszerből kifolyó alternatívát, akkor könnyedén pórul járhat. Ráadásul ez viszonylag gyakran megismétlődhet, míg megfelelő szűrő beszereltetésével vagy alkalmazásával végérvényesen elfelejtheti a kellemetlen, gyomorforgató és cseppet sem egészséges mellékzöngéket.

Az aktívszenes vízszűrő aktívan járulhat hozzá egészségéhez!

Az aktív szén nagy fajlagos felülettel rendelkezik, ami a megkötés szempontjából elsőbbséget élvez. A klórt, klór származékokat és egyéb vegyi anyagokat hatékonyan, és nem utolsó sorban gyorsan képes semlegesíteni, szinte teljes mértékben. Természetesen a szűrő idővel cserére szorul, ezt mindenképpen érdemes szem előtt tartania.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aktívszenes vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."