Menü

Aktívszén szűrő

Aktívszén szűrő
2021. 03. 19. 10:33:00

Napjainkban többféle víztisztítási technológia közül is választhat, melyek segítségével szűrt vizet fogyaszthat otthonában. Az aktív szénszűrővel ellátott víztisztító berendezések felépítése egyszerű.

Habár a vezetékes víz megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, ugyanakkor tény, hogy a vízszolgáltató a csapvíz fertőtlenítéséhez klórt használ, és bizony sokan nem szeretnék, hogy klór legyen a csapvízben, amit elfogyasztanak.

2020. 03. 07. 12:48:25

Hogy miért játszik főszerepet az aktívszén szűrő az ideális víztisztítás folyamatában? Azért, mert minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek együttesen tiszta vizet teremthetnek a poharába. A működési mechanizmus roppantul egyszerű, az eredmény pedig valóban nagyszerű. 

2019. 10. 22. 08:00:00

Gyakran lesz figyelmes arra, hogy a csapból folyó víz szaga, állaga, íze közel sem olyan, mint ami elfogadható lenne? Akkor bizonyára felvetődött már a vízszűrő készülék beszerzésének a lehetősége, hiszen kétségkívül annak használata nyújtja a legkönnyebb és leghatékonyabb megoldást erre a meglehetősen kellemetlen problémára, ami nem csak Önt, hanem a családtagjait is közvetlenül érinti. 

2018. 04. 03. 06:00:00

Az aktívszenes vízszűrő kiváló választás akkor, ha egyszerűen, könnyen szeretne tiszta vizet önteni a poharába. A hálózati alternatíva ugyan hivatalosan tisztának tekinthető, de az köztudott tény, hogy a vízművek a fertőtlenítés során klórt alkalmaznak. Ráadásul a vezetékekből érkező vízbe más anyagok: nemesfémek, baktériumok stb. is bekerülhetnek, melyek egyáltalán nem egészségesek. A csapból is az folyik, hogy minél több folyadékot kell fogyasztanunk egy nap. 

2018. 03. 20. 05:00:00

Az aktívszenes vízszűrő kitűnűen adszorbeál, ami a végeredmény szempontjából roppant előnyös. De mégis mit jelent ez a sokat emlegetett, hallott, idegenül csengő kifejezés? A vezetékes víz, vagy nevezzük ivóvíznek csak elvileg a lehető legjobb alternatíva a fogyasztás szempontjából nézve. Valójában, azonban számos szerves anyaggal telítődik, melyek a víz élvezeti értékét nagymértékben csökkentik. Nemcsak az ízrontó adalékokról van szó, bár tény és való, hogy pusztán jelenlétükkel negatív következményeket generálnak, a jóízű vízivás ellenlábasaiként. 

2017. 02. 21. 08:00:00

Vizeink állapota ördögi körre hasonlít. Azért, hogy a háztartásokba kerülő víz ne legyen tele baktériumokkal, szennyeződésekkel a Vízmű klórt vezet a rendszerbe, ezzel megtisztítva azt. Igen ám, de éppen ennek a folyamatnak a végén visszamarad a klór, ami nem mondható egészségesnek, az emberi szervezet számára. 

Keresés