Menü

A víztisztító fajtái

A víztisztító fajtái

A víztisztítók használata számos előnnyel jár számunkra. A tiszta víz egyre nagyobb értéket jelent a fejlettebb ipari országokban is, mert felismertük a vezetékes víz tökéletlenségeit. Sokunk számára vált fontossá a klór és vegyszermaradványoktól mentes ivóvíz fogyasztása, az egyéb szennyezőanyagokról nem is beszélve. Ha ön is használatuk mellett döntött, tekintse át a víztisztító fajtáit, hogy könnyedén ki tudja választani az ön számára leggazdaságosabb változatot. 

Egyszemélyes háztartásokban, ivóvíz tisztításához akár egy egyszerű vízszűrő kancsó is elegendő lehet. Ha ennél többet szeretne, akkor a csaptelepekre szerelhető vízszűrő egy következő lépcsőfokot jelent. Amennyiben pedig egy család teljes ivóvíz igényét szeretné kielégíteni, javasoljuk a pult alá szerelhető változatot, mely a kíváncsi szemek elől rejtve marad és csak egy elegáns csaptelep lesz látható a pulton. Így ön egy érintésre laboratóriumi eredmények által igazoltan kristálytisztára szűrt vizet fogyaszthat.

Ráadásul a vízben a szervezet számára fontos ásványi anyagok benne maradnak, miközben több mint 66 féle szennyező anyag és a klór eltávolításra kerül. A tiszta víz fogalma a vízivással nem merül ki, mert a klór és származékai a levegőben is terjeszkednek egy-egy fürdés vagy zuhanyozás során és a bőrünkön, tüdőnkön keresztül is bejut a szervezetünkbe.

Ezért érdemes a fürdőszobákban, mosdókban is felfegyverkezni ellenük és zuhanyszűrőket használni. Amennyiben ön teljes körű megoldást szeretne, de mindezt egyszerűbben oldaná meg, telepítsen otthonában vagy akár az irodájában házközponti víztisztítót, mely 6 éven át akár 2,3 millió liter vizet megszűr mielőtt cserélni szükséges.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító fajtái

Keresés