A vízlágyító berendezés ápolja a bőrt

Nem véletlen, hogy régen gyűjtötték az esővizet azért, hogy hajat mossanak vele. Ez nemcsak azért volt, hogy a kútból kevesebb vizet kelljen kimerni, hanem azért, mert az esővíz lágy, amitől selymes és fényes lesz a haj. Régebben nem létezett a rengeteg hajhab, lágyító, keményítő, selymesítő. Egyetlen szer volt, az esővíz. Sajnos ma ez sem volna jó megoldás, hiszen ismert tény, hogy nagyon sokszor esik savas eső, ami többek között a hajunknak sem tesz jót. 

Ahhoz, hogy ezt a vízminőséget elérjük, szükségünk van a vízlágyító berendezés tudására, amellyel lágy vizet kaphatunk. Ennek a víznek számos előnye van. Nem okoz lerakódást a csövekben, a háztartási gépekben. Nem kell vízkőoldót használni és feleslegesen szennyezni vele a környezetet. Nem beszélve arról, hogy a bőrünk mennyire hálás lesz érte.

A vízlágyító berendezést a ház, vagy lakás fő vízvezetékére kell elhelyezni és akkor minden vízzel működő berendezéshez ez a víz jut el. Tehát a vízlágyító berendezés amellett, hogy megakadályozza a csövekben a lerakódásokat és a mosáskor lágy ruhát ad, ráadásul nem okoz vízkőfoltosodást a csempéken a fürdőszobában. A mai formatervezett vízlágyító berendezések kis helyen is elférnek, hiszen esztétikus kivitelezésük úgy lett kialakítva, hogy a lakásban viszonylag észrevétlenek maradjanak.

A vízlágyító berendezés önkarbantartó és úgy van beállítva, hogy a karbantartás éjszaka történjen, amikor a vízfogyasztás a családi házakban általában minimális. A berendezésben lévő speciális gyanta kivonja a víz keménységét okozó kalcium és magnézium ionokat és ezeket nátrium ionokra cseréli.  

Címkék: vízlágyító berendezés

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyító berendezés
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."